Digiloikkaajat Stagella! videot julkaistu. Kiitos vuoden 2017 hankkeet!

22. toukokuuta kaikki vuonna 2017 aloittaneet digiloikkahankkeet kokoontuivat esittelemään työnsä tuloksia Digiloikkaajat Stagella! -seminaariin. Meitä oli paikalla Tiedekulmassa mukavan kokoinen joukko,  noin 110 ilmoittautunutta ja lukuisia muita Tiedekulmassa vierailleita ohikulkijoita, jotka jäivät seuraamaan ohjelmaa. Seminaaritunnelmia voi palautella mieliin esimerkiksi tutustumalla tapahtumasta tehtyihin videotallenteisiin.

Suurin osa ensimmäisistä digiloikkahankkeista on lopettelemassa projektityöskentelyään kesän aikana. Toki työ aihepiirin ympärillä jatkuu asianomaisissa koulutusohjelmissa edelleen. Projektin ohjausryhmä kiittää kierroksen 2017–2018 -hankkeita osallistumisesta projektiin ja toivottaa lämmintä kesää kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *