Lahjoita tästä

Voit lahjoittaa linkkiä seuraamalla tai lähettämällä tekstiviesti LAHJOITA numeroon 123456. Jo 10 euron lahjoitus voi olla ratkaiseva. Kympillä saat koulukirjoja Nigeriin/levää pois merestä/varattomalle joulun/itsellesi mielenrauhaa. 20 eurolla vielä tuplasti enemmän. Jos haluat osallistua toimintaan, lue lisää muualta.

Jokaisen suomalainen tuntee tilanteen. Kolmannen sektorin toimijat etsivät jatkuvasti uutta rahoitusta toiminnalleen. Yleistä maailmantuskaa potevana opiskelijana haluaisi tukea kaikkia tavoitteidensa saavuttamisessa. Kaikkeen ei tietenkään oma raha riitä. Hyvä, jos edes yksittäisiin lahjoituksiin. Onneksi raha ei ole ainoaa pääomaa, jota voi tarjota hyvän asian puolesta toimimiseksi.

Tämän taitaa ymmärtää myös ryhmämme Fukuksen yhteistyökumppani John Nurmisen Säätiö. Rahalla saa ja hevosella pääsee – mutta millä tekee? Tekoja varten tarvitaan ihmisiä. Säätiö heitti meille haasteen, jonka kanssa olemme kuukauden verran saaneet painia. Haasteesta muodostui ongelma, johon lähdettiin tuottamaan ratkaisuja.

Tällä kurssikerralla esittelimme näitä ratkaisuja yhteistyökumppanille. Kaiken keskiössä oli tekijät, ihmiset. Mahdollisesti sadat, tuhannet tai sadat tuhannet tekijät. Vaihtoehtoisia ratkaisuja löytyy. Ilmassa on sähköä, kun säätiön edustaja istuu pöytään. Neljä esitystä. Neljä ratkaisua. Lopulta: yksi timantti. Miltä se nyt näyttää? En kerro. Näette sen, kun se on tarpeeksi kirkas.

Voit osallistua toimintaamme linkkiä seuraamalla tai tekemällä tämän ja tuon teon juuri nyt. Jo 10 minuutin käyttäminen toimintamme hyväksi voi olla ratkaiseva. Kympillä saat koulukirjoja Nigeriin/levää pois merestä/varattomalle joulun/merkitystä elämääsi. 20 minuutilla vielä tuplasti enemmän. Jos haluat lahjoittaa rahaa, lue lisää muualta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *