Kutsu FOTY ry:n vuosikokoukseen // Invitation to FOTY ry’s annual general meeting

Farmasian opettajien ja tutkijoiden yhdistys FOTY ry pitää vuosikokouksensa torstaina 27.2.2020 klo 16.30 alkaen Farmasian tiedekunnan kokoustilassa 1104 (Biokeskus 2, 1.krs). Kokouksen esityslista on saatavilla kysyttäessä ja FOTY ry:n Facebook-sivuilla.
Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan vuosikokoukseen, vaikka et olisikaan FOTY:n jäsen.
Kokouksen jälkeen suuntaamme päivälliselle myöhemmin valittavaan ravintolaan, jossa ruokailemme omakustannehintaan. Mikäli olet innokas liittymään iloiseen pöytäseurueeseen, ilmoita osallistumisestasi viimeistään maanantaina 24.2.2020 osoitteeseen saara.lautala@helsinki.fi
Tervetuloa!
——————————————————–
The Association of Pharmacy Teachers and Researchers (FOTY ry)’s annual general meeting will be held on Thursday 27.2.2020 at 16.30 in the meeting room of Faculty of Pharmacy 1104 (Biokeskus 2, 1st floor). The agenda (in Finnish) of the meeting is available upon request and on the FOTY ry Facebook page.
You are warmly welcome to participate in the meeting even if you were not a member of FOTY.
After the meeting we will have dinner in restaurant (will be selected later) on one’s own account. If you want to join the happy dinner party, please sign up no later than Monday 24.2.2020 by e-mail: saara.lautala@helsinki.fi
Welcome!