Fysikaalista kemiaa Chemicumissa ma 29.4 klo 10:15

Tutkijapiirin ensi viikon, ja samalla kevään viimeinen virallinen, tapaaminen on jo maanantaina 29.4. Suuntaamme tuolloin vierailulle Chemicumiin fysikaalisen kemian laboratorioon. Miltä fysiikka näyttääkään kemistin silmin ja mitä lukiossa opetettuja lakeja he venyttävät? Yhteislähtö Physicumin pyörivältä kiveltä klo 10:15.

Tilaisuuden aikana laboratorion työntekijät esittelevät työtään ja laboratorion osa-alueita (Kinetics lab, Matrix lab and nanoresearch, Laser lab, Computational research), jonka jälkeen luvassa on kahvittelua labran työntekijöiden, siman  ja tippaleipien kanssa.

Lisätietoa laboratorion toiminnasta ja tutkimuksesta http://www.helsinki.fi/kemia/fysikaalinen/

Tervetuloa!

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *