Excu TEDxCERN tapahtumaan 3.5.

Helsingin fysiikan tutkimuslaitoksella ja Helsingin järjestää TEDxCERN webcastiin perjantaina 3.5. klo 14.30-22. Webcast järjestetään Physicumin luokassa A315. Paikalle voi tulla koko tapahtuman ajan. TEDxCERN on poikkitieteellinen luentoiltama CERNissä, jossa omien alojensa huippututkijat pitävät populistisia esitelmiä tieteen eri aloilta, musiikkia ja viihdettä unohtamatta. Tapahtumaa isännöi Nobel-palkittu George Smoot ja se lähetetään tutkimusinstituutteihin ympäri maailman.

Tapahtum koostuu kolmesta luentosessiosta, joihin osallistumalla tutkijapiiriläiset ansaitsevat käyntikertoja. Kuuntelemalla 1-2 sessiota saa yhden käyntikerran ja kuuntelemalla kaikki kolme ansaitsee jopa kaksi käyntikertaa.

Tietoa tapahtumasta ja ohjelmasta sivulla:
http://tedxcern.web.cern.ch/programme

Mitä: TEDxCERN
Milloin: 3.5. klo 14.30 alkaen
Missä: Physicum A315

Lämpimästi tervetuloa! Tarjolla myös virvokkeita!

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *