Tutkijapiirin ja kesätöiden esittelyä Tiedebasaarissa

Kumpulassa järjestetään vukseille ja lukiolaisille ke 28.8. klo 13-17 Tiedebasaari, jossa esitellään tiedekuntamme toimintaa.

Myös tutkijapiiri on mukana. Meille on varattu Physicumin sali D105, jossa esitellään tutkijapiirin toimintaa ja pidetään lyhyitä esitelmiä esim. kesätöistä. Jos olet valmis pitämään lyhyen esitelmän kesätöistäsi (max. 10 min) niin ilmianna itsesi Riikalle, tai ilmesty vaan paikan päälle. Halutessasi voit tehdä kalvosetin tai vastaavan, mutta voit myös vain kertoa töistäsi, itsestäsi ja tutkijapiirikokemuksistasi pari minuuttia. Tarkoituksena on puhua muustakin kuin siitä fysiikasta mitä olet kesätöissä tehnyt, eli esim. siitä kuka olet ja miten pääsit töihin.

Oman esityksen/kertomuksen voi tulla pitämään vaikka vain kerran, mutta jos on aikaa jäädä paikalle niin koko iltapäivän aikana ehtii hyvin pitämään oman esityksen pariinkin kertaan.

Tarkoituksena on pitää rento tilaisuus, jossa myös jutellaan kävijöiden kanssa ja johon kuka vaan voi tulla milloin vaan. Vaikka et siis kesätöissä olisi ollutkaan niin tule hengailemaan paikalle. Koko neljää tuntia ei tarvitse siellä istua, mutta tule ihmeessä joksikin aikaa innostamaan vukseja ja lukiolaisia hakeamaan mukaan tutkijalinjalle.

Tarjolla myös mehua ja keksejä!

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *