Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Keho ry:n löytää Instagramista nimellä @kehory ja Facebookista nimellä Keho ry (linkit myös sivupalkissa). Pyrimme vastaamaan yksityisviesteihin saman päivän aikana.

 

Sähköpostiosoite

Hallitukseen voi olla yhteydessä kirjoittamalla osoitteeseen kehonhallitus@gmail.com. Mikäli tavoittelet tiettyä vastaavaa, kaikkien vuoden 2022 hallituslaisten sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@helsinki.fi. Hallituslaisiin pääset tutustumaan täällä.

 

Postiosoite

Keholle voi lähettää perinteistä etanapostia osoitteeseen “Kehitystutkimuksen opiskelijat – Keho ry” Unioninkatu 35 PL 18, 00014 Helsingin yliopisto.

 

Sähköpostilistat

Hallitukseen saat yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen keho-akt(at)helsinki.fi.

Hyvä keino saada vihiä toiminnastamme on liittyä Kehon sähköpostilistalle! Tämä onnistuu kun lähetät viestin osoitteeseen majordomo(at)helsinki.fi ja laitat viestin sisällöksi vain seuraavan rivin (huom. myös otsikkorivi jätetään tyhjäksi):

subscribe keho-lista

Listalle voit lähettää viestejä osoitteeseen keho-lista(at)helsinki.fi.

Huomio! Listaa ei ole tarkoitettu muuhun kuin listan jäsenille suunnattuun tiedotukseen ja heidän väliseen keskusteluun. Ulkopuoliset voivat lähettää listalle viestejä, joissa tiedotetaan kehitysmaihin ja kehityspolitiikkaan liittyvistä tapahtumista, julkaisusta yms. Mikäli olet epävarma viestisi suotavuudesta, ota yhteyttä listan ylläpitäjään (owner-keho-lista(at)helsinki.fi). Koska listaa valvotaan, päätyvät viestit listalle pienellä viiveellä.

Listalta voit poistua lähettämällä viestin osoitteeseen majordomo(at)helsinki.fi laittamalla sisällöksi vastaavasti rivin:

unsubscribe keho-lista

Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä suoraan listojen ylläpitäjään (owner-keho-lista at helsinki.fi).