Miten voin osallistua?

Suomen kielitieteen olympialaisten 2022 ensimmäinen vaihe järjestetään verkossa la–su 26.–27.3.2022. Kilpailu on avoin kaikille Suomen lukiolaisille, ja siihen voivat osallistua myös yläkoululaiset. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Ilmoittautumislomake on avoinna myös kilpailuajan alkamisen jälkeen aina sunnuntai-iltaan asti.

Tehtävien suorittaminen alkaa lauantaina 26.3.2022 klo 10 ja päättyy sunnuntaina 27.3.2022 klo 22. Kilpailutehtävät julkaistaan myös pdf-tiedostona, jonka voit tulostaa tai tallentaa omalle koneellesi. Kaikki vastaukset on lähetettävä arvosteltavaksi samalla kertaa, eli lomaketta ei voi muokata lopullisen lähetyksen jälkeen. Voit kuitenkin siirtyä edestakaisin tehtävien välillä menettämättä vastauksiasi.

Voittajien nimet julkaistaan sivustollamme, ja oikeat vastaukset lähetetään osallistujille. Olemme lisäksi yhteydessä parhaisiin osallistujiin sähköpostitse ja kutsumme heidät loppukilpailuun Helsingin yliopistolle, jos pandemiatilanne sallii (muussa tapauksessa myös loppukilpailu järjestetään online-kisana). Loppukilpailun neljä parasta kilpailijaa saavat mahdollisuuden edustaa Suomea kielitieteen kansainvälisissä olympialaisissa.

Olympialaisiin liittyvät kysymykset voi lähettää järjestäjille osoitteeseen ki-ol@helsinki.fi