Etusivu

Tervetuloa ohjaamaan logopedian opiskelijaa!

Jos olet ohjannut opiskelijoita jo aiemmin, huomaat, että logopedian kiliinisen harjoittelun sivusto (blogi) on uudistettu.  Se on nyt suunnattu ohjaajille. Toivomme, että näin sivusto palvelee entistä paremmin ohjaajien toimintaa. Olit sitten ohjannut aiemmin tai et – kiitos siitä, että ryhdyit ohjaajaksi! Teet arvokasta työtä!

Löydät näiltä sivuilta kliiniseen harjoitteluun liittyvät harjoitteluohjeet ja harjoittelukertomusohjeet kunkin harjoittelujakson koodia/nimeä (yläpalkissa) klikkaamalla. Näihin kannattaa tutustua heti kun saat tiedon siitä, että sinulle tulee opiskelija ohjaukseen. Opiskelijat saavat vastaavat ohjeensa kunkin harjoittelujakson Moodle-alustan kautta.

Yläpalkin sanoja klikkaamalla löydät myös seuraavat asiat:

Lomakkeet: Arviointilomake: Tämän avulla arvioit opiskelijan työskentelyä kliinisen jakson aikana.  Opiskelija saa saman arviointilomakkeen Moodlen kautta. Asiakastyöskentelyyn liittyvät lomakkeet: Nämä täytetään jakson alussa. Opiskelijat saavat lomakkeet Moodlen kautta.

Ammattietiikka ja lainsäädäntö:
– Täältä löytyy linkkejä otsikon mukaisiin asioihin. Opiskelijoilla linkit ovat Moodlessa. Ohjaajan kannattaa varmistaa, että opiskelija on perehtynyt linkkien sisältöön

Logopedian tutkimustuloksia:
-Täältä löydät HY:n logopedian tutkijat ja heidän viimeisimmät julkaisunsa.

Ohjaajien työtunnit:
-Täältä löydät tietoa siitä, miten ohjaajien työtunnit voivat rakentua harjoittelujaksoilla, sekä peruutuskäytänteistä.

Ajankohtaista:
– Täältä löydät tietoa tulevista koulutuksista, keskustelutilaisuuksista yms.

Oikein antoisaa harjoittelujaksoa!

Toivottavat Ritva Torppa, Alisa Ikonen ja Auli Pasanen