Etusivu

Tervetuloa logopedian kliinisten opintojaksojen infosivuille! Kiva, että olet matkassa mukana.  

Tämä sivusto on suunnattu logopedian kliinisten opintojaksojen ohjaajille. Sivuston tarkoituksena on palvella ohjaajien toimintaa. Olit sitten ohjannut aiemmin tai et – kiitos siitä, että ryhdyit ohjaajaksi! Teet arvokasta työtä!

Sivustolta löydät kliinisiin opintojaksoihin liittyvät ohjeet ja materiaalit. Tutustuminen näihin kannattaa aloittaa heti saadessasi tiedon siitä, että sinulle tulee opiskelija ohjaukseen.

Kandivaiheen harjoittelut: Täältä löydät kandivaiheen kliinisiä opintojaksoja koskevat ohjeet liitteineen sekä tarvittavat muut lomakkeet. Opiskelijat saavat samat materiaalit harjoittelujaksojen Moodle-alustojen kautta.

Maisterivaiheen harjoittelut: Täältä löydät maisterivaiheen kliinisiä opintojaksoja koskevat ohjeet. Opiskelijat saavat samat ohjeet harjoittelujaksojen Moodle-alustojen kautta.

Ammattietiikka ja lainsäädäntö: Täältä löydät linkkejä ammattieettisiin ja lainsäädäntöön liittyviin asioihin. Opiskelijoilla linkit ovat Moodlessa. Ohjaajan kannattaa varmistaa, että opiskelija on perehtynyt linkkien sisältöön.

Logopedian tutkimustuloksia: Täältä löydät HY:n logopedian tutkijat ja heidän viimeisimmät julkaisunsa.

Ajankohtaista: Täältä löydät uusimmat tiedotteet, tietoa tulevista koulutuksista, keskustelutilaisuuksista yms.

Yhteystiedot: Täältä löydät kliinisten opintojaksojen vastuuopettajien sekä harjoittelukoordinaattorin yhteystiedot.

Oikein antoisaa harjoittelujaksoa!

Toivottavat Ritva Torppa, Kati Pajo, Asta Tuomenoksa ja Auli Pasanen