Etusivu

Tervetuloa Konstruktion sivuille! Konstruktio ry on keväällä 2017 perustettu ja toimintansa aloittanut opiskelijajärjestö Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden opiskelijoille.

Jos olet fuksi, suuntaa tänne. Jos haluat tietää, kuka istuu hallituksessa, tai etsit hallituslaisten yhteystietoja, klikkaa tästä. Julkaisemme Ajankohtaista -osiossa otsikon mukaisesti ajankohtaisia asioita, jotka koskettavat jäsenistöämme. Konstruktion tulevat tapahtumat löydät täältä. Muista myös liittyä Konstruktion jäseneksi täällä.

Seuraa Konstruktion toimintaa myös sosiaalisessa mediassa: Facebookissa (@konstruktio) ja Instagramissa (@konstruktiory)! Tiedotamme tapahtumista ja opiskelijoitamme kiinnostavista mahdollisuuksista myös sähköpostilistallamme. Konstruktion listalle pääset lähettämällä viestin ”subscribe konstruktio-ry etunimi.sukunimi [at] helsinki.fi” osoitteeseen majordomo [at] helsinki.fi. Voit jättää subject-kentän tyhjäksi. Älä kirjoita viestiin mitään muuta. Mikäli sinua kiinnostaa jonkin tietyn pääaineen ajankohtaiset asiat, suosittelemme liittymään myös ainejärjestöjen omille sähköpostilistoille. Kannunvalajien sähköpostilistalla tiedotetaan koko valtsikaa koskevista asioista.

  • Sosiologia: kontakti-ry
  • Sosiaalipsykologia: status-lista
  • Sosiaalityö: sos-tyolaiset
  • Yhteiskuntapolitiikka: stigma-lista
  • Kannunvalajat: kaapelin-valajat

Jos haluat lähettää Konstruktiolle valmiita, muokkaamattomana eteenpäin lähetettäviä tiedotteita esimerkiksi tulevista tapahtumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen konstruktio-ry [at] helsinki.fi

Jos sinulla on sanottavaa tai ehdotettavaa vain Konstruktion hallitukselle, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen konstruktio-hal [at] helsinki.fi