Hallituksen kokou 24.2.2014

Kansantaloustieteen opiskelijat ry
Hallituksen kokous 3/2014, pöytäkirja
Aika: Maanantai 24.2 klo: 15.00
Paikka: Kuppala
Paikalla: Miska Widgren, Pentti Jämsä, Pyry Lehtonen, Anton Nikolenko, Nea Hänninen, Juho Heinisuo, Eemil Nuuttila, Julius Rissanen , Tatu Vesterinen, Satu Koskinen, Petteri Salo, Iida Piippo, Juho Anttila, Joona Widgren, Suni Tuomainen, Janne Kolehmainen ja Toni Vuorinen

1. Kokouksen avaaminen
-Puheenjohtaja Miska Widgren avaa kokouksen ajassa 14.37

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus
-Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Esityslistan hyväksyminen
-Esityslista hyväksytään yksimielisesti kokouksen työjärjestykseksi.

4. Edellisen pöytäkirjan hyväksyminen
-Puheenjohtaja Miska Widgren ja sihteeri Julius Rissanen hyväksyvät ja allekirjoittavat edellisen hallituksen kokouksen pöytäkirjan

5. Talous
-Vähän rahaa tileillä, koska tulevilta vuosijuhlilta mennyt juhlatilan varaukseen liittyvä ennakkomaksu: 1000€
-Statussitseiltä tehtiin voittoa, joka jaetaan puoliksi statuksen kanssa.
-Toivotaan, ettei suuria maksuja tulossa.

6. Toiminta

6.1. Menneet tapahtumat
* 7.2 Status<3KTTO sitsit -150 ilmoittautunut -Paljon vaihtareita -Illan aikana yhteensä ainakin 200 kävijää. -45 KTTOlaista -Yksi KTTO:n poikakalentero myytiin ja toinen meni pilalle. -Parannusehdotuksia: -klusterihuoneet kiinni jatkossa. -aktiivisuutta jälkisiivoukseen * 10.2 KTTO:n pipolätkä -10 paikalla -Uutta toivottiin, mutta säät tulevat olemaan ongelma * 15.2 Akateemisen kyykän MM-kisat -28 KTTOlaista -Kisat meni paremmin kuin viime vuonna! Yksi joukkue jatkoon alkukilpailuista. * 22.2 Valtsikan speksi -21 paikalla -Ihmiset tyytyväisiä esitykseen * 24.2 Vuosikokous -15 paikalla 6.2. Tulevat tapahtumat * 26.2 VM excu -Ei mitään uutta. Kaikki hoidossa. * 25.2 Kansisitsien suunnittelukokous -KY-talon saunatiloissa. -Ruokakokous klo viideltä -Kaikki paikalle jotka pääsevät * 28.2 Merkkimarkkinat -Klo 12-15 Porthanian aulassa. Miska, Iida, Satu ja Juho myymässä KTTO:n merkkejä * 2.3 Laskiaishassuttelut Alinassa -Kaikkea pientä ohjelmaa aamuun asti. -Tapahtuma hoidossa * 15.3 Säbäturnaus -KTTO lähtee puolustamaan mestaruutta. -Ihan hyvin porukkaa ilmoittautunut. * 21.3 Kansissitsit - 84 ilmoittautunut klo 14.51 mennessä, kun E-lomake auennut klo 12. -Tarjoilijoita -”vaihtonakki” valtsikan välillä. -Toinen vaihtoehto ostaminen, kun tilavuokrassa säästetty paljon rahaa. Sovitaan suunnittelukokouksessa. -Huomenna tiedotukseen ”työhakemukset” narikalle, portsari jne. * 24.4 Hesarin appro -Maksakaa! 7. Posti -Sihteeri hakee huomenna, kun ei tänään kerennyt, ja ilmoittaa hallitukselle takautuvasti. 8. Alumniasiat -Alumnisitsit sivistyksellä 7.6 lauantaina. -Suunnitellaan tarkemmin myöhemmin, kun kansissitsit saatu alta pois. -HYY:n alumnivastaava ei edelleenkään vastannut. 9. Tiedotus ja web-asiat -Pidetään s-postilistan suodatus tiukkana -Periodiviikkojen aikana uutta kotisivua eteenpäin 10. Yrityssuhteet -Nordea marketsiin oltu yhteydessä. Excu tulossa huhtikuun alussa. Nordea määrää tarkemman aikataulun. KYE:n kanssa yhteistyö. -Nordea marketsilta tulossa kansissitseille esittely tai jotain muuta ohjelmaa (vielä vähän auki). -EY:n antama sponsorointi ei tänä vuonna onnistunut, mutta exculle KTTO tulee menemään todennäköisesti syksyllä. -VATTiin excu maaliskuussa 25 tai 27 päivä. Tutkijat olleet laiskoja antamaan VATTin tiedottajalle sopivia aikoja, mutta tulee tapahtumaan. 11. Opintoasiat -opetustoimikunta: (tiedekunnan) opintosihteerit osallisina. Tutkintouudistuksen takia aktivoidaan. -Opintojen kehittämisen ryhmä. Tiedekunnalta ei vastausta -Jonkinlainen palaute tilaisuus tulossa, mutta hidasta. -KYE:n kanssa maisterivaiheen palautetilaisuus. Viime vuonna kaatui. Tänä vuonna pusketaan läpi. Synergia KYE:n kanssa, jota kannattaa hyödyntää. -ATK-luokan tilanne? Keneen yhteys? Vastustetaan, mutta ei ole saatu infoa hallitukselle.. Käytännössä kai menetetty tapaus. Pyydetään tilalle jotain. Halutaan virallista tiedotetta, että voidaan infota jäsenistöä. -Amanuenssi Ritva Teräväinen jää eläkkeelle kevään aikana. Jotain eläkelahjaa suunnitteilla. -Paras opetuspalkinto? Annetaan hyvääkin palautetta. Symbolinen ele. Odotellaan, että palautetlaisuus lukkoon. 12. Urheilu -Futsal sarja jatkuu. -Jukolaa katellaan... -Vaellusta ehdotettu, mutta urheiluvastaavat eivät ole perehtyneet asiaan. -Urheilutoimikuntaa mainostetaan. 13. Tuutorointi - Mainostetaan hakua vielä FB:ssä -Haku loppuu kolmen viikon päästä -Kannun suunnasta huudeltu, että tilaa on vielä monille tuutoreille. 14. Toimikunnat - Vuosijuhlat -Pankkisali. Pitää saada 100, että ei jäädä tappiolle. -Fukseille mainostusta tulevana syksynä. Jää tuutoreiden vastuulle. -Maksu 70€? Lyödään lukkoon, kun sponssit ja muut vastaavat selviää. -Selvitetään juhlapuhujaa. Kokeillaan kepillä jäätä Liikasen suuntaan. -Urheilutoimikunta -liittykää -Biletoimikunta -Ei ihmeempiä. Aktivoituu kansissitsien lähestyessä. 15. Kapitaali -Kapitaali 1/14 missä vaiheessa? - Jutut tulivat deadlineen mennessä. -Taitto sujuu aikataulussa -Seuraava lehtikin tulossa hyvässä mallissa. Eurovaaliteema. Melkein jutut valmiina. -Miika Päällysaho hoitanut lehden tuottamisen loistavasti, mutta ehkä lähdössä. Annetaan Miikalle tukea ja yritetään auttaa. 16. Muut esille tulevat asiat -Prodekon sitsit syksyllä. Smökissä(?). Innostusta sieltä suunnalta. -Mediasitsit jäämässä keväältä väliin. Syksyllä voi olla, jotkut pienemmät juhlat, jos innostusta tai keväällä kuppala hengailu. -Yhiksen kanssa jotain. Satu yhteydessä. -Lippu kyykkään, vappuun jne. Tarttee saada valmista vihdoinkin! -Vapuksi koro pj-teltta KTTOlle? 17. Seuraavasta hallituksen kokouksesta sopiminen -Viikko 12 maanantai klo 18 hallituksen kokous ja heti perään klusterin siivous. 18. Kokouksen päätös -Päätetään ajassa 15.31

Leave a Reply