Terminaalibileet Ecolla 3.5.

KTTO pitää yhdessä Economicumin henkilökunnan kanssa bileet Ecolla eläkkelle jäävän professori Loikkasen kunniaksi! Luvassa on rentoa hengailua, ruokaa ja juomaa, sekä toistaiseksi yllätyksenä pidettäviä ohjelmanumeroita, joita todella kannattaa odottaa! Paikalle on tulossa tällä hetkellä ainakin 50 osallistujaa Econ puolelta ja myös opiskelijoita odotetaan saapuvan luonnollisesti runsain mitoin. Kyseessä on kaikkea muuta kuin pönötystilaisuus, eli pukua ei kannata laittaa 🙂

Econ sulkeutuessa kello 22 siirrymme Alinaan jatkoille, jotka tulevat olemaan vielä Eco-osuuttakin riehakkaammat. Jatkoilla esiintyy valtsikan speksissäkin mainetta niittänyt O’SUPERWÄPI’s House Band ja loppuiltaa tahdittaa DJ 4Nt0N.

Eco-bileet maksavat opiskelijoille 5e. Hinnalla katetaan Eco-osuuden tarjoilukuluja. Maksu kerätään Econ ovella. Jatkot ovat ilmaiset ja koko valtsikalle avoimet.

Ilmoittauduthan Eco-bileisiin oheisella lomakkeella. Ilmoittautumisten perusteella pyrimme mitoittamaan tarjoilut oikein, mutta ilmoittautumattakin voi toki tulla.

Tapahtuma facebookissajatkot.
Terminaalibileet – hämmentävän ainutkertainen tilaisuus. Tätä et halua missata!

Leave a Reply