Mökkireissu 12.9.

KTTO:n perinteinen mökkireissu Porkkalan takamaille käynnistyy torstaina 12.9! Kyseessä on siis juuri se reissu, jota vanhat ovat innolla odottaneet, ja josta fuksit ovat kuulleet vain villejä huhuja! Luvassa on saunomista, makkaranpaistoa, hurjaa biletystä ja pitkät yöunet.

Matkakohteena on Nedergårdin kesäsiirtola (Porkkalantie 1613 B) Kirkkonummella. Matkaan lähdetään torstaina 12.9 bussilla Senaatintorilta klo 14.30, seuraavana päivänä tullaan takaisin noin kello 14:ksi. Paikalle voi tulla myös omalla autolla, ilmoitathan sen lomaketta täyttäessäsi. Mukaan kannattaa ottaa makuupussi sekä omat syötävät ja juotavat. Perinteisesti paikkaan on myös tilattu pizzat.

Reissulle ilmoittaudutaan oheisella e-lomakkeella, pelkkä Facebook-ilmoittautuminen ei riitä. Ilmoittaudu siis ripeästi, sillä paikkoja on rajoitetusti! Reissun hinta tarkentuu kun osallistujien määrä selviää, arvio on noin 15-20 euroa. Eli revihän kaikki kaverisi mukaan!

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/44518/lomake.html

IN ENGLISH:

Also all exchange students are welcome to take part in KTTO’s traditional summer cottage trip! If you like to take a sauna, grill some sausage and party wildly, don’t hesitate to participate. We recommend that you bring your own sleeping bag, own food and own drinks with you.

The bus will leave from Senate Square on Thursday 12.9 at 14.30, and we will be back in Helsinki on Friday at 14.00. The price depends on quantity of participants, estimate is about 15-20 euros. More instructions will soon be given by e-mail. Please sign up with electric form, the link is given above.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/589018537811737/?fref=ts

Leave a Reply