Koulutukset

Liity postituslistoillemme

Järjestämme viestinnän ajankohtaisista aiheista maksuttomia aamu- ja
iltapäivätilaisuuksia Lahdessa ja Helsingissä. Mikäli haluat saada niistä sekä
viestinnän koulutuksistamme ennakkoinfoa, liity nyt postituslistoillemme.


Kevät 2016

ASIAKASVUOROVAIKUTUS VERKOSSA -VERKKOKOULUTUS
8.2. – 30.4.2016

Koulutuskokonaisuus auttaa hahmottamaan verkon pirstaleista kenttää ja sen mahdollisuuksia asiakasvuorovaikutuksen kehittämisen näkökulmista. Koulutus on tarkoitettu peruskurssiksi henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet verkon tarjoamista mahdollisuuksista terveysviestintään liittyen. Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon sekä terveyden edistämisen ammattilaisille, jotka työskentelevät terveydenhuollon potilastyössä, opettajina/kouluttajina ja viestinnässä julkisella-, yksityisellä- tai järjestösektorilla. Sopii myös sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille. Ilmoittautuminen 18.1.2016 mennessä.

Asiakasvuorovaikutus verkossa -koulutuksen ohjelma ja ilmoittautumislomake >>>

COMMA 11 – Viestinnän johtamisen koulutusohjelma (30 op)
9.3.2016-19.5.2017, Helsinki

Koulutusohjelma valmentaa tämän päivän ja huomisen viestinnän johtotehtäviin. Ohjelma sopii viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille sekä yleisjohdon tehtävissä toimiville, jotka haluavat valjastaa viestinnän entistä tehokkaammaksi strategiseksi voimavaraksi.

Comma 11 -koulutuksen ohjelma ja ilmoittautumislomake

ASIANTUNTIJA DIGITODELLISUUDESSA (2 op)                                                                              15.3. – 30.4.2016, Helsinki

Koulutus henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisen median palveluiden käytöstä asiantuntijaprofiilinsa rakentamisessa ja yleensä asiantuntijaviestinnästä, mutta eivät ole ihan varmoja, miten se tehdään ja millaisia eri digikanavien toimintakulttuurit ovat. Koulutukseen sisältyy kaksi puolen päivän lähitapaamista ja kuuden viikon verkkotyöskentely. Ilmoittautuminen 29.2.2016 mennessä.

Asiantuntija digitodellisuudessa -koulutuksen esite ja ilmoittautumislomake

TIEDOTTAJAN TYÖ (4 op)
16.3.-24.5.2016, Lahti

Koulutus antaa hyvät valmiudet yhteisöviestinnästä sinulle, joka olet kiinnostunut tiedottajan työstä tai ehkä jo hoidatkin viestintätehtäviä oman toimesi ohella.

Tiedottajan työ -koulutuksen ohjelma ja ilmoittautumislomake

Syksy 2016

HELSINGIN YLIOPISTON TIEDOTTAJAKOULUTUS (12 op)
22.9.-1.12.2016, Lahti

Onko tähtäimessäsi tiedottajan työura tai haluatko kehittyä viestinnän ammattilaisena? Lahden tiedottajakoulutus syventää osaamistasi yhteisöviestinnän tekijänä ja kehittäjänä. Koulutus sopii hyvin myös erilaisten asiantuntijaprojektien viestinnästä vastaaville. Ennakkotieto.

SOMEPRO – Sosiaalisen median täydennyskoulutus (10 op)
Lokakuu 2016 – Tammikuu 2017


Koulutus sinulle, joka haluat sosiaaliseen mediaan erikoistuneeksi viestintäosaajaksi. Someprosta saat valmiudet sosiaalisen median strategiseen suunnitteluun organisaation viestinnän välineenä, maineen rakentajana ja toiminta-alueena. Kehittämistehtävässä jalostat oman organisaatiosi sosiaalisen median käytäntöjä asiantuntijat apunasi. Ennakkotieto.

Käy myös katsomassa Viestintakoulutus.fi