Minervan oppimiskeskuksen gradukärryjä voi nyt varata Helkassa

Oppimiskeskus Minerva Siltavuorenpenkereellä avataan pian: jos loput kalustus- ja asennustyöt etenevät aikataulussaan, tila on käytettävissä viikolla 48.

Varaa gradukärry

Minervassa on 29 gradukärryä, joihin voi tehdä varauksia Helka-tietokannassa 18.11.2015 alkaen. Noutoilmoitus tulee varaajalle kun oppimiskeskus saadaan auki, minkä jälkeen gradukärryt ovat käytettävissä. Minervan gradukärryjen avaimet noudetaan pääkirjastosta.

Ei vielä varauksia Minervan ryhmätyötiloihin

Vaikka oppimiskeskuksen ryhmätyötilat (K222a, K230, K225) löytyvät jo yliopiston Office365-kalenterista, varauksia niihin voi oikeasti tehdä vasta kun oppimiskeskus on avattu. Varausta yrittäneen henkilön omassa kalenterissa varaus saattaa tällä hetkellä näkyä, vaikka varauksenteko ei oikeasti ole onnistunut eikä näy ryhmätyötilan kalenterissa. Lue lisää