Therapia Fennica – verkkoversio nyt koekäytössä!

Therapia Fennica on ollut yksi suomalaisen lääketieteellisen kirjallisuuden perusteoksista jo yli 60 vuoden ajan. Yleisteoksen uudistetun 10. painoksen kirjoittamiseen on osallistunut yli 300 eri lääketieteen osa-alueiden asiantuntijaa. Nyt tämä klassikko on myös verkkoversiona ja koekäytössä HY:n verkossa sekä verkon ulkopuolelta Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Kirjan luvut tiivistävät oleellisen ydintiedon aiheesta kuin aiheesta, ja runsas kuvitus sekä selventävät taulukot helpottavat keskeisten asioiden omaksumista. Kappaleiden lopussa mainittuja valikoituja Internet-sivustoja ja kirjallisuusviitteitä käyttäen voi kiinnostaviin aiheisiin perehtyä syvällisemmin.

Koekäyttöaika:  11.3 – 8.4. 2016

Kysymyksiä tai kommentteja? e-library[at]helsinki.fi