Koekäyttö: Oxford Biblical Studies Online ~ 5.5.2016 asti

Koekäyttö: Oxford Biblical Studies Online 5.5.2016 asti

Oxford Biblical Studies Online -tietokannassa voit verrata raamatunkäännöksiä, tutkia tekstejä ja kommentaaria rinnakkain, etsiä selityksiä ja viittauksia, selata kuvia ja karttoja.

Tietokanta sisältää seuraavat tekstit: New Oxford Annotated Bible (NRSV), Oxford Study Bible (REB), Jewish Study Bible (TANAKH), Catholic Study Bible (NAB), Access Bible (NRSV), King James Bible (KJV), Apocryphal Old Testament, Apocryphal New Testament, Oxford Bible Commentary, Concise Concordance to NRSV ja NAB Concise Concordance.

Käytettävissäsi ovat myös mm. seuraavat hakuteokset: Encyclopedia of the Dead Sea Scrolls, Oxford Companion to the Bible, Oxford Handbook of Biblical Studies, The Oxford History of the Biblical World, The Oxford Illustrated History of the Bible, Oxford Bible Atlas (Fourth Edition), The Oxford Dictionary of the Bible; [The Oxford] Encyclopedia of the Bible ja The Oxford Encyclopedia of Archaeology in the Near East.

Aineiston koekäyttö on mahdollista HY-verkossa sekä verkon ulkopuolelta Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Tutustu palveluun ja lähetä palautetta: e-library[at]helsinki.fi