Lukurauhaa: Pidä paikat siistinä

This post is also available in: englanti

Lukurauhaa-kampanja 5.-13.3.2018 Helsingin yliopiston kirjastossa

Tiivis opiskelu vaatii paljon energiaa ja lukemisen lomassa on kiva mutustella eväitä. Kaikissa kirjaston toimipaikoissa löytyy kahvila kätevästi läheltä kirjastoa. Maanantaiaamuisin on kirjastojen roskikset usein kukkuroillaan pahvimukeja ja salaattibokseja.

Myös eväitä syödessä on hyvä ottaa toiset huomioon. Voimakastuoksuiset eineet kannattaa syödä vähän sivummalla lukupaikoista, esim. virkistysalueilla, aulatiloissa tai Kaisa-talossa opiskelijoiden taukohuoneessa 3. kerroksessa. Muista siivota jälkesi ja laita roskat roskikseen.

Ylikuormittuvien roskisten ongelmaan opiskelijat ovat ehdottaneet pahviastioiden ja muovipullojen kierrätyspisteitä. Viime vuonna ryhdyimme siivoojien kanssa miettimään, olisiko sellaisia mahdollista jollakin tasolla toteuttaa. Asia ei edennyt toivomallamme tavalla, mutta pidetään idea mielessä.

bit.ly/pelisaannotHULib

Lukurauhaa-kampanja Helsingin yliopiston kirjastossa