Print in City -palvelu korvaa Unigrafian pahviset tulostuskortit

This post is also available in: englanti ruotsi

Kopioinnissa ja tulostuksessa käytettyjen Unigrafian pahvisten kopiokorttien (ns. Magna Cardien) käyttö loppuu Helsingin yliopiston kirjaston toimipaikoissa. Uusi Print in City -palvelu korvaa pahviset tulostuskortit. Print in City -palvelussa voit itse ladata itsellesi tulostus-, kopiointi ja skannaussaldoa. Tulostaminen ei vaadi enää erillisten vierailijatunnusten luomista.

Voit lukea lisää palvelusta ja rekisteröityä Print in City -käyttäjäksi palvelun verkkosivuilla.

Jo ostettuja pahvisia tulostuskortteja voi käyttää kopioimiseen Kaisa-talossa ja Kansalliskirjastossa sekä Kumpulan, Meilahden ja Viikin kampuskirjastoissa kesäkuun 2019 loppuun. Pahvikortteja on mahdollistaa ostaa kirjastoista vuoden 2018 loppuun saakka, mutta mahdollisesti käyttämättä jääviä valotuksia ei ostajalle korvata.

Yliopistolaisten tulostuskäytäntö säilyy ennallaan

Nyt poistuvat pahviset tulostuskortit ovat olleen lähinnä vierailijoiden käytössä. Helsingin yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden on mahdollista tulostaa entiseen tapaan henkilökohtaisella tulostuskortillaan. Ohjeet tunnistautumiseen ja tulostamiseen yliopistolaiset löytävät Helpdeskin verkkosivuilla.

Lue myös: Vierailijakoneet poistuvat käytöstä Helsingin yliopiston kirjastossa 30.11.2018