Ilmoittautuminen

Helsingin yliopiston Kasvatustieteiden osasto ja Koulutuksen arviointikeskus (OKL, HY) järjestävät täydennyskoulutuskurssin yhteistyössä aluehallintovirastojen kanssa eri puolilla Suomea lukuvuoden 2016-2017 ja lukuvuoden 2017-2018 aikana.

Kaikilla kuudella AVI-alueella järjestetään yksi kurssi, joka sisältää kolme lähiopetuspäivää ja pieniä etäharjoitteita omien arviointikäytänteiden kehittämiseksi (max 40 osallistujaa / kurssi). Kurssit ovat kokonaisuuksia, joten varmistathan vielä ennen ilmoittautumistasi, että voit osallistua kaikille kurssikerroille.

 

Lisätietoja ilmoittautumisesta: Marja Tamm, marja.tamm@helsinki.fi & Laura Kortesoja, laura.kortesoja@helsinki.fi

Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme varasijalla oleville, mikäli paikka kurssilta vapautuu ennen kurssin alkamista.

LUKUVUOSI 2018-2019

MOOC-kurssi tulossa uudelleen syksyllä 2018. Ilmoittautuminen aukeaa 11.8.2018 ja kurssi alkaa verkossa 12.9.-14.12.2018. Tervetuloa mukaan kehittämään arviointia yhdessä muiden lukio-opettajien kanssa. MOOC-kurssille voi tulla vaikka koko lukio tai lukiosta voi muodostaa oman arvioinnin kehittämistyöryhmän. Kurssi toimii vuorovaikutteisesti ja kaikki harjoitukset tehdään suoraan osaksi omaa työtä eli ylimääräistä työtä ei arvioinnin kehittämisen ja oman osaamisen kehittämisen lisäksi pyritä turhaan tekemään. Tervetuloa mukaan toimivalle ja ajatteluun haastavalle verkkokurssillemme. Lisätietoja ja mainokset tulossa pian.

Tervetuloa mukaan kehittämään ja sähköistämään arviointikulttuuria lukioissa!

Lähikurssit uudistuvat ja uusi arviointiin liittyviä lähikoulutuksia tullaan järjestämään Kansallisen arviointiosaamisen kehittämisverkosto KAARO:n yhteistyöverkostossa 2018-2021. Lisätietoa tulossa loppuvuodesta 2018, kun verkoston toiminta käynnistyy. Tervetuloa mukaan!

Twiitit tästä koulutuksesta: #lukioarviointi

Lukioarviointi_banneri1