Master Class huipentui 15.5.2013 – onnea Kekokodit!

Hyvä yhteiskunta Master Class huipentui keskiviikkona 15.5.2013 kun hyvinvointiyhteiskunnan haasteiden ratkomiseen tarttuneet ryhmät esittivät ehdotuksensa kestävän hyvinvoinnin rakentamiseksi.

Byrocran, Hyvän Työn, Hyvinvointineuvolan, Kekon, Kylävoiman ja Y5:n esitykset, pitchit, vakuuttivat mentorit ja kutsuvierasyleisön ohjelmaan valittujen nuorten osaajien kyvyistä. Osa-aikatyön lisääminen byrokratiaa vähentämällä, nuorten kannustaminen töiden löytämiseen, hyvinvointipalveluiden selkiyttäminen ja kehittäminen, asuntoja nuorille ja syrjäytymiskierteen katkaiseminen, paikallisyhteisöjen voimaannuttaminen ja eri toimijoiden tuominen yhteen ratkaisemaan viheliäisiä ongelmia – kaikki toimivia vastauksia uuteen työnjakoon ja toimintamalleihin sekä resurssien parempaan käyttöön.

Viheliäinen oli myös mentoriraadille asetettu tehtävä valita ratkaisuista paras. Ratkaisun toivottiin olevan vastaus johonkin Master Class -haasteeseen, konkreettinen ja toteutettavissa myös laajalla skaalalla. Innovatiivisuuden lisäksi toivottiin, että ratkaisuehdotuksessa yhteiskunnallisten toimijoiden roolit on ajateltu jaettua arvoa luovalla ja kestävää hyvää yhteiskuntaa rakentavalla tavalla, taloudelliset edelletykset ja rahoitusmalli huomioiden.

Hyvä yhteiskunta Master Class 2013 -ohjelman pääpalkinnon mentoriraati jakoi Keko-konsernin idealle http://prezi.com/tbtwstj9hfr-/kekokodit/.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *