YHTEISTYÖ: Naisten Kympin opiskelijakampanja 2016

Naisten_Kymppi_Opiskelijakamppis_2016Naisten Kymppi haluaa olla tukemassa korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia sekä kannustaa liikkumaan hyvällä fiiliksellä. Naisten Kympin osallistumismaksu opiskelijoille on vain 25 €! Kampanja on voimassa aina ennakkoilmoittautumisen loppuun saakka eli 30.4.2016 asti. Lisää infoa: www.naistenkymppi.fi/ilmoittaudu/opiskelijakampanja

 

Tule nauttimaan Naisten Kympin rennosta tunnelmasta ja liikunnan ilosta! Naisten Kymppi on Suomen suurin naisten liikunta- ja hyvinvointitapatuma, joka järjestetään 28.-29.5.2016. Pääpaino on sunnuntain tapahtumapäivässä, ja varsinainen lenkki kierretäänkin 29.5. jo 33. kerran! Lauantaina kaikille halukkaille on tarjolla mielenkiintoista ohjelmaa ja kokeilutunteja.

Helsingin kauniissa maisemissa kulkevalla reitillä voit edetä oman fiiliksen mukaan kävellen, hölkäten tai juosten! Osallistumismaksuun kuuluu lenkin lisäksi molempien päivien mahtava ohjelma, tekninen t-paita, lounas ja upea tuotekassi. Ilmoittaudu tapahtuman nettisivujen kautta ja hyödynnä alennuskoodi ilmoittautumisen yhteydessä!

Teksti ja kuva: Naisten Kymppi

1,805 thoughts on “YHTEISTYÖ: Naisten Kympin opiskelijakampanja 2016

  1. Find out the best slot games, offering free spins. You may have the opportunity of having a better payout for the availability of more spins. You can spin the slot reels while there are symbols on the right paylines.

  2. the continually increasing jackpots. Every bet gives you a more valuable jackpot. Your bet percentage may cause a variation to the jackpot size

  3. short time, you will be able to learn the rules of 3-reel slots. Play this game with a variety of interesting symbols. For every spin, you can have the wager of 3 coins.

  4. game by the symbols and right combinations. You will find the game theme, matched with the bonus game. Most of the online slot players love these bonus rounds. You have a chance of gaining more rewards and having more enjoyment.

  5. Once the cool animation plays out, the symbols will disappear, activating the cascade feature for more potential rewards. ต้น