YHTEISTYÖ: Naisten Kympin opiskelijakampanja 2016

Naisten_Kymppi_Opiskelijakamppis_2016Naisten Kymppi haluaa olla tukemassa korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia sekä kannustaa liikkumaan hyvällä fiiliksellä. Naisten Kympin osallistumismaksu opiskelijoille on vain 25 €! Kampanja on voimassa aina ennakkoilmoittautumisen loppuun saakka eli 30.4.2016 asti. Lisää infoa: www.naistenkymppi.fi/ilmoittaudu/opiskelijakampanja

Tule nauttimaan Naisten Kympin rennosta tunnelmasta ja liikunnan ilosta! Naisten Kymppi on Suomen suurin naisten liikunta- ja hyvinvointitapatuma, joka järjestetään 28.-29.5.2016. Pääpaino on sunnuntain tapahtumapäivässä, ja varsinainen lenkki kierretäänkin 29.5. jo 33. kerran! Lauantaina kaikille halukkaille on tarjolla mielenkiintoista ohjelmaa ja kokeilutunteja.

Helsingin kauniissa maisemissa kulkevalla reitillä voit edetä oman fiiliksen mukaan kävellen, hölkäten tai juosten! Osallistumismaksuun kuuluu lenkin lisäksi molempien päivien mahtava ohjelma, tekninen t-paita, lounas ja upea tuotekassi. Ilmoittaudu tapahtuman nettisivujen kautta ja hyödynnä alennuskoodi ilmoittautumisen yhteydessä!

Teksti ja kuva: Naisten Kymppi