Astuin juuri Twitter-maailmaan! Uskaltaudutko mukaan?

Nyt alkaa taas tutkijan sunnuntai (kello näyttää 00.03 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä), ja sen kunniaksi liityin juuri Twitteriin! Viittaan tässä edelliseen merkintääni: liityn ihan vain siksi, että tiedän ainakin, mitä vastustan, kun vastustan Twitteriä ja muita sosiaalisen median humputuksia.

En vielä tiedä miten Twitter toimii, mutta löysin aika pätevät ohjeet vasta-alkajille. Katsokaa seuraavan linkin takaa:

http://jml.kapsi.fi/jussi/2009/08/07/twitter-opas-vasta-alkajille

Päätän ja lupaan nyt vakaasti, että vilkaisen Twitteriä vain silloin tällöin YKSIN OLLESSANI. En pienen, ihanan poikani aikana enkä keskustellessani toisen ihmisten kanssa. Ja tämän lupauksen aion pitää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *