Kylmää, märkää ja pimeää

Eilen oli hieno päivä! Unirytmit heitti häränpyllyä, kun kampesin aamuvuoroon yöputken jälkeen. Vastaantulijat olivat yhtä aurinkoisia kuin sää ja töihin päästessä tajusin kahlanneeni Jäämeressä kun housujeni lahkeet olivat pohkeeseen asti läpimärät.

Marraskuussa harva jaksaa hymyillä ja asiakaspalvelutyössä sen saa tuntea. Kofeiinilla sinnittelyä kotiin asti ja takaisin pimeään. Huhu kertoi, että aurinko kävi taivaalla, mutta todisteita käynnistä en kyllä nähnyt. Kotiovella vastassa on kuormittain tavaraa. Muuttoon on pari viikkoa ja tavarat lojuvat sujuvassa kaaoksessa. Poimin laskut lattialta ja yritän laskea kuinka kauan on palkkapäivään.  Menee pitkän matematiikan puolelle, joten luovutan ja laitan teetä tulemaan.

Muuttolaatikolla istuessani ja kieleni teehen polttaessani, mietin kulunutta päivää. Hymyilen ja mieleni tanssahtelelee iloisin pienin askelin. Hieno päivä! Aamulla Oodin oli ilmestynyt ensimmäiset opintopisteeni.

Sisko (5op)

2 Replies to “Kylmää, märkää ja pimeää”

  1. Pimeässä aamussa, vähäisten unien jälkeen postauksesi lukeminen piristi ja voin hymyiten aloittaa työpäiväni.
    Kiitos, Sisko ja lämpimät onnitteluni!

  2. Samaistun hyvin suurissa määrin. Marraskuussa on ärsyttänyt, kun mieli jaksaisi kyllä tehdä asioita, mutta kroppa on sitä mieltä, että talviuni on ainoa oikea vaihtoehto. Ei ole ylösnouseminen ihan helpointa puuhaa.
    Onnea ekoista pisteistä! 🙂

    -Taru

Comments are closed.