Kiitos kurssista!

Kurssin alussa jännitimme Minerva-torilla, mitä kaikkea kurssi tuokaan tullessaan.  Monet uudet kasvot ja haasteet odottivat meitä. Oli hauska huomata kurssin lopussa, miten meistä saman lööpin valitsijoita muodostui niin yhtenäinen ryhmä. Ryhmämme koostui pääasiassa kässän- ja köksänopeopiskelijoista, lisäksi  saimme joukkoomme yhden yleis- ja aikuiskasvatustieteen opiskelijan. Ryhmän tuki ja tiivis ryhmätyöskentely oli erittäin tärkeää kaiken kiireen ja uusien haasteiden keskellä!

Kurssin aikana tieteelliset artikkelit ja tutkimukset tulivat tutuiksi. Oppimistehtäviä tehdessä ja artikkelia aina uudelleen ja uudelleen tutkiessa Janne Varjon artikkeli avautui aina vain enemmän. Alun peloista ja jännityksestä huolimatta selvisimme hienosti eteenpäin oppien paljon uutta. Nyt osaamme lähestyä tieteellisiä tutkimuksia ja tekstejä aivan eri näkökulmasta kuin ennen kurssia.

Tutkijatentti oli kurssin kohokohta! Odotimme sitä kuin kuuta nousevaa. Pienestä jännityksestä huolimatta oli kivaa päästä haastamaan ja keskuselemaan Varjon kanssa mielenkiintoisesta artikkelistaan. Tentti sujui hyvin ja jokainen ryhmäläisemme osallistui koitokseen. Tutkijatentin odotus on nyt ohi ja pääsemme vihdoin odottamaan joulua! Jeejou(lu)jee!

Kiitos kurssista opettajille, Janne Varjolle, kurssikavereille palautteista ja yhteisistä keskusteluista, ryhmällemme pitkistä tunneista ja huonoista (eli parhaista) läpistä, UniCafelle (kahvista, jota meni monta kuppia tutkimusta tutkiessa)! Erityinen kiitos vielä Iinalle upeasta Varjo-räpin tulkinnasta  ja eläytymisestä.

Hyvää joulun odotusta kaikille! <3 Jeejou(lu)jee!

Suunnannäyttäjät

3 Replies to “Kiitos kurssista!”

  1. Siitäkin huolimatta, että kommentoinnistani puuttuu lähes aina tieteellinen relevanssi niin tahdon sanoa että Varjo-räp oli huippu!!!:):):)

  2. Moikka!

    Meidän ryhmällä oli samantyyppisiä fiiliksiä tutkijatentistä! Vaikka vähän jännittikin, se oli kaiken kaikkiaan todella antoisa kokemus. Päästiin seuraamaan ja arvioimaan teidän tutkijatenttiä, ja sehän meni tosi hyvin ja oli mielenkiintoista kuunneltavaa! Meidän ryhmälle on ollut mielenkiintoista seurata teidän ryhmän työskentelyä, sillä aiheet ovat liipanneet niin läheltä toisiaan.

    Varjo-räppi upposi myös muhun, tulin kuuntelemaan teidän esitystä sen ansiosta! 🙂

  3. Hupsista, se unohtui vielä mainita, että Mamut rokkaa -tiimiläinen täällä siis kirjoittelemassa! 🙂

    Rosanna / Mamut rokkaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *