Hyvää Joulua!!

Predon seuranta on sujunut mainiosti. Kaikki kutsukirjeet on lähetetty ja lähes kaikki äidit on myös tavoitettu puhelimitse. Osallistuneita perheitä on jo yli 500! Lisäksi meillä on vielä parisenkymmentä sovittua tutkimuskäyntiä jäljellä, ja ne sijoittuvat pääasiassa tammi- ja helmikuulle. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Aktiivisuus- ja verenpainemittareita ei ikävä kyllä ole riittänyt kaikille. Lähetämme niitä vielä jälkikäteen ensi keväänä, ja toivomme että kaikki halukkaat lapset pääsevät mittaukset tekemään. Lisäksi odotamme vielä saavamme lisää lähettämiämme kyselylomakkeita takaisin, ja aiomme myös soitella alkuvuodesta niiden perään. Eli jos sinulla on kyselylomake vielä täyttämättä, olisi todella hienoa jos kerkeät sen täyttämään. Jos palautuskuorta ei enää löydy niin saat uuden kuoren esim. lähettämällä sähköpostia predo.study at helsinki.fi tai soittamalla tai tekstaamalla tutkimusavustajista Tessalle tai Julialle (numerot Yhteystiedot-sivulla).

Iloista ja rauhallista Joulun aikaa!