Kategoriat
Yleistä

Synkoopin paskan musiikin ilta 11.11.

Perinteikäs Synkoopin paskan musiikin ilta, paskis, on täällä taas! Kokoonnumme 11.11.2020 klo 19 etänä Zoomissa jakamaan inhokkikappaleita tai musiikkivideoita ja äänestämään onnettomimman. Valitse siis jokin edes etäisesti paska musiikkikappale, ja lähetä siitä linkki etukäteen sähköpostiin maria.suihkonen@helsinki.fi (toistamme kappaleet samalta laitteelta)!
Voit tulla myös vain makustelemaan kappaleita/videoita, mutta mitä enemmän, sitä enemmän. Zoom-linkki jaetaan ennen tapahtumaa, seuraa paskiksen tiedotusta!

Synkooppi’s Evening of Shitty Music is here again! We will meet at zoom on the 11th of November 2020 at 19.00 to share some genuinely awful music and vote for the winner in shittiness. Choose a piece/song/music video you loathe, and send a link to maria.suihkonen@helsinki.fi in advance (we will use one computer for playback)!
Please join even if you just want to hear some bad musica, but more is more! Zoom link will be shared, stay tuned!

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/847137749429917/

Vastaa