Meteorologian opiskelijoiden ainejärjestö

Synop ry on Helsingin yliopiston meteorologian opiskelijoiden ainejärjestö. Synop on vaikuttanut vuodesta 1970 lähtien. Meitä synoplaisia on vain hieman yli toista sataa, mutta olemme sitäkin aktiivisempia. Jäseniksi pääsevät kaikki meteorologian opiskelijat sekä meteorologiasta kiinnostuneet.

Jäseneksi

Voit liittyä Synopin jäseneksi tai uusia olemassaolevan jäsenyytesi täyttämällä oheisen e-lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun lomakkeen ohjeiden mukaisesti:

Liity uudeksi jäseneksi

Uusi olemassaoleva jäsenyys

Tiedotus

Synop tiedottaa toiminnastaan postituslistalla. Listalle voi liittyä lähettämällä osoitteeseen majordomo(a)helsinki.fi viestin ‘subscribe synop-lista’. Osoitekenttä jätetään tyhjäksi. Synopin tapahtumat löytää myös opiskelijahuoneen näytöltä.

Jos haluat keskustella muiden synoplaisten kanssa, voit liittyä Synopin Telegram-ryhmään. Ryhmän säännöt löytyvät täältä.

Hallitus ja kokoukset

Parhaiten Synopin toimintaan tutustuu hallituksen kokouksissa, joihin ovat tervetulleita kaikki jäsenet. Kokouksissa päätetään tulevasta toiminnasta ja jäseniä koskevista asioista. Kokouksien ajankohdasta tiedotetaan sähköpostilistalla.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteys Synopin hallitukseen

Synop