Oppilaat kirjoittavat: Uskonnon tunnit

Christian_ja_Joona
Christian Salmi ja Joona Rajaniemi, Viikin Norssi, 4a:

Kun astuimme uskonnon luokkaan ihmettelimme sitä, että opettajat olivat siirtäneet pulpetit ja laittaneet tyynyt lattialle rinkiin. Sitten harjoittelijamme Reetta kertoi tarinan. Se kertoi adventeista. Kuuntelimme sitä melkein koko tunnin ajan. Sen jälkeen luimme Jeesuksen syntymästä.

Toisella uskonnon tunnilla meidät jaettiin 4-5 ryhmiin. Sen jälkeen jokaiselle ryhmälle annettiin eri kappaleet. Sitten, kun kaikki olivat lukeneet kappaleet heidän piti kertoa, mitä tarinassa tapahtui.

Lopuksi Pyry näytti tietokoneella, kun vauvan äiti oli huolimaton ja puhui jonkun toisen kanssa. Sillä välin vauva joka oli rattaissa tippui metro asemalla raiteille. Metro tuli samaan aikaan. Vauva jäi metron alle, mutta onneksi vauva selvisi.

The end

Christian Salmi ja Joona Rajaniemi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *