World Wide Women -hanke esillä Etnosoi!-festivaalilla Helsingissä 12.11. ja 13.11.

World Wide Women -hanke esillä Etnosoi!-festivaalilla Helsingissä 12.11. ja 13.11.

World Wide Women -hankkeen jäsenten järjestävät lauantaina 12.11. klo 15  alkaen miniseminaarin, jonka teemana ovat naismuusikot Senegalissa ja Malissa. Seminaarissa ovat puhumassa tutkimushankkeen johtaja Elina Seye, senegalilainen räppäri Eve Crazy eli Awa Sané sekä tänä syksynä perustetun malilais-suomalaisen yhtyeen Sinimuson suomalaiset jäsenet Jenni Hanikka ja Marjo Smolander. Seminaari on pääosin suomenkielinen ja pidetään Maailman musiikin keskuksessa (Hämeentie 34D, käynti sisäpihalta). Kesto noin 2 tuntia. https://www.etnosoi.fi/fi/etnosoi/seminaari-world-wide-women

Tämän lisäksi tiistaina 8.11. avautuu Malmitalossa Elina Seyen ja Karoliina Halsti-Ndiayen näyttely ”Leijonan vaatteissa – kuvia ja kertomuksia senegalilaisesta leijonatanssiperinteestä”, jonka osana myös samanniminen dokumenttielokuva. Näyttely on avoinna ja elokuva katsottavissa aina Malmitalon aukioloaikoina: https://etnosoi.fi/fi/etnosoi/leijonan-vaatteissa

Seye ja Halsti-Ndiaye ovat paikalla näyttelyssä sunnuntaina 13.11. klo 14-17 Lasten Etnosoi! -tapahtuman aikana.

Tervetuloa tutustumaan World Wide Women -hankeessa tehtävään työhön!