Hae julkaisusihteeriksi!

Etsimme uutta julkaisusihteeri vastaamaan kirjojemme toimitusprosessista!

STKS julkaisee suomenkielistä teologista tutkimuskirjallisuutta: artikkelikokoelmia, monografioita ja klassikkoteosten käännöksiä. Etsimme nyt uutta julkaisusihteeriä vastaamaan kirjojen toimitusprosessista. Sihteeri työstää yhdessä kirjoittajien kanssa käsikirjoitukset julkaisuvalmiiksi, toimii oikolukijana ja hoitaa painattamiseen liittyvät käytännön asiat. Valmiiden kirjojen myyminen ja markkinointi taas kuuluvat seuran yleishallintosihteerin toimenkuvaan. Julkaisusihteerille maksetaan 1000 €/kirja palkkio. Seura julkaisee vuoden aikana 2-4 kirjaa

Edellytämme

  •  Erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa ja kykyä työstää tekstejä.
  • Kohtuullista teologian tieteenalan tuntemusta ja laaja-alaista mielenkiintoa eri oppiaineita kohtaan. Seura julkaisee pääosin systemaattista ja käytännöllistä teologiaa, mutta muutkin oppiaineet ovat edustettuina.
  • Erinomaisia projektinhallintataitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja asioiden valmiiksi saattamiseen.
  • Hyviä yhteistyötaitoja. Julkaisusihteerinä teet läheistä yhteistyötä kirjoittajien kanssa, ja tekstien muokkaus on usein tunteita herättävä prosessi.
  • Mahdollisuutta varata työlle riittävästi aikaa. Sihteeriys sopii erinomaisesti opintojen tai tutkijan työn ohelle, mutta todennäköisesti huonosti sinulle, joka olet kokopäivätyössä jossain muualla.
  • Kiinnostusta kehittyä työntekijänä ja olla mukana kehittämässä seuran toimintaa.

Eduksesi luetaan:

  • Kokemus kustannusalalta ja tieteellisestä julkaisemisesta

Tarjoamme vastuullisen, omatoimisen ja haastavan työn kivassa tieteellisessä seurassa. STKS on kiinnostunut viemään teologiaa tieteenalana eteenpäin ja tekee alalla uusia avauksia, kuten Teologian ja uskonnontutkimuksen päivien järjestäminen keväällä 2020. Sihteerinä saat olla mukana kehittämässä seuran toimintaa ja koko tieteenalaa. Pääset verkostoitumaan alan keskeisten tutkijoiden kanssa ja saat syvällistä ymmärrystä tieteellisestä kirjoittamisesta. Työ sopii sinulle erinomaisesti, jos olet kiinnostunut akateemisesta urasta tai työstä kustannusalalla.

Lähetä hakemus ja CV osoitteesiin stksj@pro.tsv.fi ja  kati.tervo-niemela@uef.fi 20.10.2019 mennessä. (Molempiin osoitteisiin!) Sisällytä hakemukseen kuvaus jostakin itsenäisestä projektista, jonka olet saattanut onnistuneesti loppuun. Haastattelut järjestetään 28. ja 29.10. Haastatteluun kutsuttaville annetaan etukäteen pieni tekstin työstämiseen liittyvä ennakkotehtävä.

Kun sinut valitaan, et jää tyhjän päälle, vaan edellinen julkaisusihteeri jää rinnallesi perehdyttämään ja mentoroimaan. Hae siis rohkeasti, vaikka tämä olisi sinulle uudenlainen työ!

Lisätietoja:
Joona Salminen (nykyinen julkaisusihteeri): joona.salminen@evl.fi

Kati Tervo-Niemelä (seuran puheenjohtaja): kati.tervo-niemela@uef.fi, +358 50 325 3876

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *