Lainavarusteet

Uniridersilta löytyy muutama lumiturvallisuussetti (piippari + lapio + sondi), joita lainataan jäsenistölle tarpeen mukaan. Vyörysettien lisäksi järjestöltä löytyy kiipeilyyn lainattavaksi kahdet kiipeilyvaljaat ja kiipeilyköysi sekä vapaalaskukirjallisuutta Bruce Tremperin Staying Alive in Avalanche Terrain kirjan kolmannen version muodossa.

Meillä on 2kpl Ortovox 3+ piippareita joiden ominaisuuksia ja käyttöohjeet löydät tästä: https://www.outdoorgearlab.com/reviews/snow-sports/avalanche-beacon/ortovox-3-plus & https://www.ortovox.com/fi-en/downloads

Sekä 1 Mammutin Barryvox piippari jonka ominaisuuksia ja käyttöohjeet löydät tästä: https://www.mammut.com/int/en/products/2710-00150/barryvox

Lainavälineiden lisäksi Uniridersilta löytyy omia tuotteita, eli merchiä: tarroja, haalarimerkkejä, pipoja ja huppareita. Näitä tuotteita pyritään aina tuomaan mukana pienempiin tapahtumiin ja illanistujaisiin, ja ajankohtaisimman varastotilanteen merchien osalta voi aina tiedustella suoraan hallitukselta. Myös ideoita ja visioita uudesta merchistä otetaan jäsenistöltä vastaan ilomielin!

Kyselyt lainavälineistä voi osoittaa suoraan varuste- ja tilavastaavalle, tai hallitukselle, jotka kummatkin saa kiinni hallituksen sähköpostista: uniriders.hallitus@gmail.com.