Ylläksen Valloitus 2.0

Tähän väliin on vielä hyvä vähän muistella helmikuun alun hujakoilla ollutta Ylläksen reissua 😀

Eräänä lauantaina (3.2.) 18 ridersiä kokoontui steissillä valmiina matkaamaan Valtion Rautateillä yöhön ja Lapin lääniin. Kohteessa oli tiedossa taksin mittanen matka lähimpään kaubamajaan, joten everstin (Sandels) kutsuessa käytiin vielä tykötarpeita hieman täyttämässä. Ennakoi, tiedät kyllä miksi.
Sitten muuta kun ropmetta hyttiin ja menoksii! Matkan aikana loputkin reissulaiset poimittiin kyytiin ja aamun sarastaessa 20 reissaajaa oli onnistuneesti selvinnyt junahytin saunasimulaatiosta. No mut hei hyvähän se on harjotella, saunomista nääs.

 

Okayyyy, lessgooo 🎡

Allright saavuttiin siis Kolariin aamulla ja sieltä bussi meidät veikin Ylläsjärven ytimeen. Ja ytimessä oli muuten mökitkin elikkä niin ikään ahmat ja bilemökli.
Hisseille käveli melkein silmät kiinni ja skinnailureititkin lähti kulman takaa, avot. Tarpeen tullen myös rinteistä pääsi laskemaan mökeille, joko ihan diisentisti metiköstä tai rehellisesti parkkipaikan läpi. Noni nojoo kaikki oleellinen oli siis aivan kupeessa, ainoostaan paikalliset kaupat, ravintelit sun muut sijaitsi toisella puolella vuorta, bet Jounin mafia.😤 Mut eipä hätää, iskettiin ehtaa K-kaupan tilausta eetteriin ettei ny hesbullaa ja kanakoria ihan joka päivä ja aina. Ja sit nii nää oleelliset asiat oli ennakoitu🤝
Päästiin onneks heti majoittumaan ja siitä innokkaimmille eli melkeempä kaikille kamoja niskaa ja mäkeen päin. Jihuuu!!
Illalla Pub Ala-Asema toimitti kokoontumispaikkaa, oli biljarditurneeta ja siellä myös tulevan päivän skinnailukomitea väsäs reitin kasaan. Aamulla joukko siis suuntasi Kesänkiä kohti ja loput hissillä Ylläksen sumuun.

Sumussa 😀

Kurussa 😀

Hyvää skinnailumeininkiä ja yleistä laskuttelua oli muutenkin reissu päivittäin täynnä. 🏂🎿🙌 Enemmän tai vähemmän sumussa (glassikko) ja joskus jopa niin että aurinko killitti kireän pakkas withun thuulen säveltämänä. Ja kyllä vaan ihana elämä soi!!

Aijjaijaiiii naattii🤩

Iltaisin oli rennon letkeetä meininkiä saunomisen ja hengailun merkeissä. Nojoo öyykheiii kuninkuusravit ja kunnon hyvä beerpong tournamentti villitsivät nekin aika-ajoin 😀 Mutta mmmiiitämitämitä tournamentin tiimellyksessä bilemöklin taidetta alkoi katoilemaan seiniltä ja illan päätteeksi lempiasia eli hirvipatsas oli ottanut jalat alleen??? :O Hääähh aamulla ahmojen nojatuoli oli omilla teillään?? Liekkö mitä Lapin taikaa ilmassa taas…

Voittajat in action, palkintoja luvassa🏆

Tottakai myös Pub Ala-Asema tarjosi osansa illanviettoihin biljardin, dartsin ja karaouken merkeissä, joten näistäkin hyvistä nautimme. Kova pyrkimys oli myös pubivisaan, muttaaa oltiinkin väärässä paikassa väärään aikaan, it is what it is 😀 Erääseen iltaan mahtui myös spääpäivä eli vierailu paikalliseen kylpylään.

Ja naattii lisää!! Säästä ja seurasta <3

Kaikki hyvä kun tuppaa loppumaan aikanaan, niin myös tämäkin reissu. Eipä vaan kuitenkaan vielä!! Ehtoopuolta eleltäessä käynnisteltiin urheilujuhlaa, tarkemmin katsottuna rinneriehaa 😀 Suunnattiin läheiselle rinnelaavulle ja nuotion sytyttämiseksi tarvittiinkin Uniridersin alajaostoa, Unirobbersia, väliaikaisesti. Noo notski syttyi, eväkset maistui ja humppa raikasi💯💯

Karkelot 😀

Laavun viereen nikkaroitui myös vanha kunnon hyndä!! Jaaa say less pituushyppykilvoittelua!! Joku legenda kertoo, että sedät ländää pisimmät hypyt ja no se on kuulkaa facs.

Camouun!!🔥🔥

Viimeisen illan kunniaksi vielä yhteistä ajanviettoa pienellä pubikierroksella (kaksi kohdetta) ja reissun eka kunnon känni. Okei no eikai se tais olla jo kuninkuusraveissa se.

Vikana aamuna (10.2.) bilemökli piti laittaa säppiin, mutta ahmat houstasi loppupäivän aina bussin saapumiseen asti. Keli ol ko morsio, joten eikös ihmekkään että osa vielä läksi sendaamaan. Viimeistä hesbullaa, kamat kasaan ja niin se bussikin jo saapui. Valtion Rautatiet kutsuivat ja taas retkikunta uinui kiskojen kolistessa.

Naurattaahan se 😀

Aamu valkeni ja Lappi oli takana päin😭😪 Mielessä kuitenkin priima reissu muistoineen, kyllä taas parhaassa seurassa sai koluta mäkimaastoja. <3 Tiiä vaikka reissun myötä joskus sais sulosointujakin kuulla….

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ihanaa elämää <3

 

P.S. Uniriders on siitä menevä laitos, että tahti ei hidastu ja TAHKO SE VAAN TULEE!!!🚨🚨

Leave a Reply