Piilopuistoa rakennetaan!

Piilopuistoon on aikaa 16 päivää! Puisto rakentuu siis vanhan satamamakasiinin sisään, ja sekä tila että sieltä avautuvat maisemat ovat todella upeita (katso edellisen blogitekstin kuvat). Piilopuisto tarjoaa kävijälle ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua tähän mahtavaan tilaan, johon tavallisesti ei ole pääsyä. Tila on pitkään seisonut tyhjillään, mutta käyttöä sille mietitään parhaimillaan.

Hihat ovat jo pistetty heilumaan, kun tilaryhmä vahvistuksineen käynnisti tilarakentelut alkuviikosta. Piilopuisto rakentuu kahteen kerrokseen, ja käytössämme on myös upea terassi merinäköalalla. Piilopuiston idea ei ole jäljitellä aivan perinteistä puistoa. Monet ideat kohtaavat täällä ja muodostavat visualisuudeltaan näyttävän kokonaisuuden. Rakenteluun ja tilaan tarvittavat materiaalit ja tavarat hankitaan lahjoitusten kautta ja käytössä on paljon kierrätysmateriaalia.

Piilopuisto_rakentelu Piilopuisto_rakentelu2Rakentelut meneillään!

Olemme saanet lisäksi hienon logon ja tapahtuma löytyy nyt myös Facebookista. Käy siis klikkailemassa osallistumisesi täällä!  Myös kurssin sivua kannattaa seurata, niin pysyt ajan tasalla.

logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *