UHK-projektledaren Kanerva Kuokkanen i podcastserien Forskarsamtal

UHK-projektledaren Kanerva Kuokkanen diskuterar utmaningar i den offentliga förvaltningen med Stefan Sjöblom och Sebastian Godenhjelm i podcastserien Forskarsamtal (avsnitt 2). I avsnittet behandlas frågor såsom om vi har god förvaltning i Finland och vilka risker vi står inför med tanke på de stora omvälvningar samhället går igenom. Diskussionen leds av universitetslektorn i journalistik Jenny Stenberg-Sirén.

Länk till podcastserien: https://www.helsinki.fi/sv/svenska-social-och-kommunalhogskolan/aktuellt/studio-sockom/forskarsamtal

 

Suomeksi:

UHK-hankkeen vastuullinen johtaja Kanerva Kuokkanen keskustelee julkishallinnon haasteista Stefan Sjöblomin ja Sebastian Godenhjelmin kanssa podcast-sarjassa Forskarsamtal (jakso 2). Jakso käsittelee esimerkiksi hyvää hallintotapaa Suomessa ja meneillään oleviin yhteiskunnallisiin mullistuksiin liittyviä riskejä. Keskustelua johtaa journalistiikan yliopistonlehtori Jenny Stenberg-Sirén.

Linkki podcast-sarjaan: https://www.helsinki.fi/sv/svenska-social-och-kommunalhogskolan/aktuellt/studio-sockom/forskarsamtal

 

In English:

UHK project Principle Investigator Kanerva Kuokkanen discusses challenges in public administration with Stefan Sjöblom and Sebastian Godenhjelm in the podcast series Forskarsamtal (Episode 2). Central questions include whether we have good governance in Finland and what risks we face in current societal turmoil. The discussion is led by University Lecturer in Journalism Jenny Stenberg-Sirén.

Link to the podcast series: https://www.helsinki.fi/sv/svenska-social-och-kommunalhogskolan/aktuellt/studio-sockom/forskarsamtal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *