Ensimmäiset viikot Titan näkökulmasta

Aloitimme työskentelyn niin, että ensimmäisellä työskentelyviikolla työskentelimme minä, Tuulia ja Liina – kaikki, jotka pääsivät ensimmäiseen tapaamiseemme. Ensimmäisellä viikolla osallistuin itse aineiston valintaan ja siihen tutustumisen jälkeen itse tutkimusongelmien muodostamiseen. Perustin ryhmälle blogin ja hoidin siihen kaikille admin-oikeudet. Päivitin sähköpostini uuteen Officeen, vaikka päätimmekin lopulta olla käyttämättä yammeria (ja päätös vaikuttaa toistaiseksi hyvältä:kommunikointi on toiminut jouhevasti facebookissa, koska kaikki käyttävät sitä aktiivisesti). Hoidin myös ryhmämme työskentelystä raportoinnin moodleen.

Toisella viikolla Sofia ja Vilma hoitivat raakaversion teon joten oma osuuteni jäi vähäiseksi. Työn jälki oli hyvää! Palautuksen jälkeen pidimme uuden ryhmätapaamisen, johon osallistuin. Siellä sovimme, että hoidan raportin muokkausta kommenttien perusteella. Ryhmätyöskentely vaikuttaa toimivan hyvin, ja kaikki ovat tehneet jotain.

Toisten töiden kommentointi oli antoisaa, ja oli mielenkiintoista nähdä, millaista jälkeä muut olivat saaneet aikaan, etenkin kun ohjeet ovat hiukan epäselvät ja usein monitulkintaiset. Kommentoinnista tuli myös sellainen tunne, että meidän oma työmme vaikuttaa edistyvän hyvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *