Loppuvaihe / Vilma

Loppuvaihe eteni hiukan kiireisissä tunnelmissa viime viilauksia korjaten, mutta lopputulos alkaa olla jo toivotun oloinen. Kommunikaatio on ollut vaihtelevaa, joten perustimme Yammer-keskusteluryhmän huolehtimaan asiasta. Yammerin suurin ongelma näin alkumetreillä on ryhmän tekemisen hitaus, mitä vaikeutti se että mikäli haluat saada Yammer-notifikaatiot itsellesi pitää sinun käydä ensin palvelussa laittamassa sinne jotain. Myös privaattiryhmän luominen tuotti ongelmia, sillä jostain syystä se pitää tehdä jollain tutoriaalikomennolla eikä sivupalkki toimi kuten toivottu. Kyseessä lienee kuitenkin ensimmäisen kerran hitautta ehkä enemmän kuin mitään muuta.

Yammerissa on kuitenkin potentiaalia organisaation sisäisen viestinnän suhteen, ja kaikki ryhmäläiset osaavat varmasti tämän jälkeen käyttää sitä.

-Vilma

 

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *