Lopputunnelmia/Liina

Saimme palautettua työmme aikataulun mukaisesti hetki sitten. Viimeinen viikko meni sujuvasti, ja kaikki hoitivat oman osuutensa, kuten sovittua. Minulla erityisenä vastuualueena oli työn ulkonäön hiominen, sisältäen sisällysluettelon tekemisen, sekä työn muuttaminen pdf-muotoon ja sen palauttaminen. Se sujui ongelmitta, ja oli suhteellisen tuttua jo etukäteen.

Plagiaatintunnistusta emme jostain syystä saaneet toimimaan, vaikka jätimmekin raportin Moodleen oikealle sivulle. Voi toki olla myös, ettemme jaksaneet odottaa Urkundin antamia kommentteja tarpeeksi kauaa.

Nyt on ilmeisesti jäljellä enää toisten ryhmien töiden arviointi. On mielenkiintoista nähdä, millaisia raportteja muut ryhmät ovat saaneet aikaan! Erityisesti minua kiinnostaa nähdä, kuinka valmiita muiden ryhmien työt ovat, ja millaisia teemoja niihin on valikoitunut.

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *