Verkko-opetuksen iltapäivä 2.3.2009 klo 13 – 15 Viikissä. Tervetuloa!

ylapalkki.jpg

Maanantaina 2.3.2009 klo 13–15 järjestetään Viikin Infokeskuksen alakerrassa kaikille avoin verkko-opetuksen iltapäivä. Iltapäivä koostuu opetushenkilöstölle suunnatuista verkko-opetuksen työpajoista ja kahvilasta. Työpajat sopivat aloittelijoille – aiempaa kokemusta verkko-opetuksen välineistä ei edellytetä.

Tule rohkeasti piipahtamaan työpajoihin kiinnostuksesi mukaan!

  • Moodle tunnissa -työpaja klo 13.00 ja klo 14.00

  • Wiki tunnissa -työpaja klo 13.00

  • E-lomake tunnissa -työpaja klo 14.00

Piipahda työpajoissa itsellesi sopivaan aikaan, n. 50 min. pituiset työpajat alkavat tasatunnein. Voit yhdessä iltapäivässä käteväsi testata yhtä tai kahta verkko-opetuksen välinettä. Kahvilassa voit kahvittelun ohessa kysellä ja jutella verkko-opetukseen liittyvistä asioista ja hakea mukaasi kevään koulutusesitteet.

Työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun ilmestyt paikalle oikeaan aikaan. Opastusta verkko-opetuksen välineisiin antavat opetusteknologiakeskuksen asiantuntijat. Työpajat pidetään Viikin Infokeskus Koronan kellarikerroksessa (Viikinkaari 11, luokat 170, 138 ja kokoustila 139).

Tervetuloa!

Opetusteknologiakeskus ja Viikin verkko-opetuksen tukihenkilöt

alapalkki1.jpg