Haku

HAE AKTORIKSI OPISKELIJOIDEN HAKUAIKA ON JATKETTU 16.10.2017 SAAKKA

Opiskelijoiden hakuaikaa kauden 2017–2018 ryhmämentorointiin on jatkettu maanantaihin 16.10. saakka. Tähän mennessä mukaan on hakenut 77 opiskelijaa, mutta lisää mahtuu vielä!

Muutamien mentoreiden ryhmät ovat jo täynnä, esimerkiksi englanninkielisiin ryhmiin ei enää mahdu mukaan, mutta tarjolla on vielä runsaasti kiinnostavia mentoreita. Tutustu mentoritarjontaan ja toimi nopeasti, koska osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Voit hakea, jos

  • olet valmis pohtimaan ryhmässä tulevaisuuden suunnitelmiasi sekä asiantuntijaidentiteettiäsi
  • olet valmis osallistumaan mentorointitapaamisiin pääkaupunkiseudulla marras-huhtikuussa noin kerran kuukaudessa.

Tällä kaudella mukana on 34 mentoria. Jokaiseen ryhmään mahtuu korkeintaan neljä opiskelijaa. Ryhmien muodostamiskriteerit:
1. Mentoritoive
2. Ilmoittautumisjärjestys
3. Sitoutuminen mentorointiohjelmaan

Tutustu kauden 2017–2018 mentoreihin ja kerro ilmoittautumisen yhteydessä kolmen itseäsi eniten kiinnostavan mentorin nimet. Pyrimme tekemään ryhmäjaot niin, että kukin opiskelija saa toivomansa mentorin.

Haku tapahtuu verkkolomakkeella ja sen yhteydessä tulee palauttaa ennakkotehtävä.

Hakulomakkeessa kysytään henkilö- ja opiskelutietojen lisäksi seuraavat kysymykset, joihin toivotaan perustellut ja selkeät vastaukset. Vastaukset ovat erittäin tärkeitä, koska aktoreiden valinta perustuu hakemuksiin.

1. Mitä haluat mentoroinnilta?
2. Minkälaisia teemoja toivoisit käsiteltävän mentoroinnin aikana?
3. Miksi haluat valitsemasi mentorin ryhmään?

Tee ennakkotehtävä, tallenna se nimelläsi (etunimi_sukunimi.jpg) ja muista liittää se mukaan hakulomakkeeseen.

Valinnoista ilmoitamme henkilökohtaisesti 1.11.2017 mennessä.

 

*****

HAE MENTORIKSI

Hei alumni, haluaisitko jakaa kokemuksiasi työelämästä ja toimia mentorina opiskelijoille?

Helsingin yliopiston opiskelijat kaipaavat opintojensa tueksi esimerkkejä oman alansa alumneista. Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus auttaa opiskelijoita kohti valmistumista ja työelämää.

Jos haluat mukaan, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi verkkolomakkeella viimeistään 11.8.2017.  Ilmoittautuminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan sovimme erikseen mentorina toimimisesta kanssasi.Lisätietoa: Marja Peltomäki, marja.peltomaki@helsinki.fi

Vastaa