ConnectLab-tapaaminen Otaniemessä 31.3.

Tervetuloa seuraavaan Connect Lab tapaamiseemme torstaina 31. maaliskuuta klo 10:00-12:30 Otaniemessä (Open Innovation House, HIIT, Otaniementie 19)!

Citizen Mindscapes- tutkimuskollektiivi kokoontuu avoimen tieteen hengessä keskustelemaan Suomi24-aineistosta ja kansalaisten mielenliikkeiden analyysistä. Tavoitteena on tutustua, kertoa mitä teemme tai tahdomme tehdä tutkimuskollektiivissa sekä löytää tutkimuksellisia yhteyksiä ja yhteistyökumppaneita.

Tilaisuus järjestetään Pecha Kucha-periaatteella: tervetuloa kertomaan tutkimuksestasi, kiinnostuksistasi, menetelmästäsi ja osallistumisestasi kollektiiviin toimintaan. Aikaa puheenvuorolle on 6 min 40 s. Tilaisuuteen mahtuu noin 10-15 puheenvuoroa. Lisäksi luvassa keskustelua pienryhmissä.

ILMOITTAUDUTHAN tapahtumaan Eventbritessä.

Kutsua saa jakaa: tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

One thought on “ConnectLab-tapaaminen Otaniemessä 31.3.

  1. CBD exceeded my expectations in every way thanks. I’ve struggled with insomnia in the interest years, and after demanding CBD like https://www.cornbreadhemp.com/blogs/learn/does-cbd-make-you-tired pro the from the word go age, I lastly practised a complete nightfall of relaxing sleep. It was like a force had been lifted off the mark my shoulders. The calming effects were indulgent still sage, allowing me to inclination afar naturally without feeling confused the next morning. I also noticed a reduction in my daytime anxiety, which was an unexpected but acceptable bonus. The cultivation was a fraction lusty, but nothing intolerable. Blanket, CBD has been a game-changer for my sleep and angst issues, and I’m grateful to have discovered its benefits.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *