Forskningsassistent (50%) söks till flerspråkighetsprojekt

Till projektet DIDIA, Flerspråkig didaktik och språköverskridande dialoger, vid pedagogiska fakulteten, Helsingfors universitet söker vi en forskningsassistent på 50 % för perioden 1.12.2020– 28.2.2022, med möjlighet till förlängning. Till forskningsassistentens arbetsbild hör enklare forskningsuppgifter i samband med insamling, bearbetning och analys av forskningsdata samt koordinering och planering i relation till DIDIA:s olika delprojekt. Under den första tiden som assistent kommer du att arbeta parallellt med projektets nuvarande assistent och på så sätt få konkret handledning i dina uppgifter.

Vi önskar att du som söker

 •  är magisterstuderande (kandidatstuderande) vid Helsingfors universitet,
 • är samarbetsvillig och beredd att arbeta självständigt,
 •  är flexibel och initiativtagande och har ett intresse att hitta lösningar på eventuella tekniska utmaningar,
 • har goda datakunskaper och intresse att lära dig mer,
 • har goda kunskaper i svenska, finska och engelska.

  Förutom under fältarbete är arbetsplatsen huvudsakligen vid pedagogiska fakulteten, Helsingfors universitet, men arbetsuppgifterna kan också delvis göras på distans. Arbetstiden är flexibel (enligt överenskommelse).

  Som assistent är du välkommen att engagera dig i projektet och skriva din kandidat- eller pro gradu-avhandling inom något av forskningsprojekten.

  Vi erbjuder en aktiv forsknings- och utvecklingsmiljö med ett omfattande nationellt och internationellt samarbete. Lönen ligger mellan 1000€-1200€ per månad.

  Låter det här som något för dig?

  Skicka en fritt formulerad ansökan inklusive meritförteckning senast den 3.11.2020 via SAP HR:https://rekry.helsinki.fi/start (referenskod HY17271).

  Hör gärna av dig, så berättar jag mera!

  Anna Slotte
  docent, Helsingfors universitet Projektledare för DIDIA anna.slotte@helsinki.fi, +358 (0)503185498

  I frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR specialist Linda Ylönen (linda.ylonen@helsinki.fi)

  Inom forskningsprojektet DIDIA studeras flerspråkiga pedagogiska verksamheter med fokus på språkattityder och språkanvändning. Vi är intresserade av lärar- och pedagogikstudenters, lärarutbildares och lärares attityder till språk, språkkompetens och språkmedvetenhet och strävar efter att stärka den didaktiska kunskapen om lärande i språköverskridande sammanhang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *