dLearnilla ITK 2020 -konferenssissa toimintasessio yhteistyötaitojen tukemisesta

 

EDIT: ITK-konferenssi on siirretty järjestettäväksi 1.-3.12.2021. Siellä on myös toimintasessio TeamFluentin käytöstä: Taitavaa tiimiä rakentamassa: miten tukea yhteistyötaitojen oppimista arjen työskentelyssä.

dLearn.Helsinki on jälleen mukana Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa- konferenssissa Aulangolla Hämeenlinnassa huhtikuussa. dLearn-tiimi järjestää konferenssissa toimintasession otsikkolla Taitavaa tiimiä rakentamassa: miten tukea yhteistyötaitojen oppimista arjen työskentelyssä.

Toimintasessiossa osanottajat tekevät ryhmätyötä ja käyttävät itse dLearn-kyselytyökalua ryhmän toiminnan arvioimisessa, minkä jälkeen ideoidaan yhdessä työkalun käyttömahdollisuuksia opetuksessa ja työyhteisöissä.

Konferenssin ajankohta on 1.-3.4.2020. Kyseessä on juhlakonferenssi: ensimmäinen ITK järjestettiin 30 vuotta sitten. dLearn-työpaja järjestetään torstaina 2.4.2020 klo 12:45-14:00. Toimintasession tarkempi kuvaus löytyy konfernssin verkkosivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *