Joulukuu 2022 – joulukalenteri uusiokäyttöön!

Vuosi sitten joulukuussa avautui Tarinoita muistisairauksista-sivusto, jossa saimme joulukalenterin muodossa tutustua joka päivä yhteen uuteen tarinaan muistiin tai muistisairauksiin liittyen. Kalenterin voi hyvin ottaa käyttöön tänäkin vuonna, joten tervetuloa sekä uudet että vanhat tutut kalenterin pariin.

Kalenteria voi käydä lukemassa sähköisessä muodossa täällä blogisivulla tai voit tulostaa koko kalenterin valmiiksi tästä linkistä: Tarinoita muistisairauksista.

Ensi vuonna on luvassa myös uusia tarinoita. Vuoden 2023 aikana sivusto tulee päivittymään jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä yhdellä uudella vinkillä. Luvassa mm. Annie Ernouxin kirja Äidistäni, Richard Osmanin Mies, joka kuoli kahdesti ja elokuva nimeltään Supernova.

Tervetuloa seuraamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *