Asiantuntijapaneeli

 

Oletko avoin uusille ideoille ja kiinnostunut terveydenhuollon kehittämismahdollisuuksista? Ilmoittaudu mukaan HUMUS-hankkeen asiantuntijapaneeliin. Aiempaa tietotaitoa ympäristö- ja kestävyysteemoista ei tarvita.

Paneeliin haetaan mahdollisimman monipuolisesti ja maanlaajuisesti

  • sekä nuoria että kokeneita 
  • perusterveydenhuollossa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla työskenteleviä
  • ympäristö- ja kestävyysasiantuntijoita

Paneelin jäsenet osallistuvat vertaiskehittäjinä hankkeessa rakennettavaan kestävän ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin (KKH) malliin, joka huomioi ihmisen psykofyysissosiaalisen kokonaisuuden lisäksi myös ihmisen yhteyden muuhun luontoon ja ympäristöön. KKH-mallin tavoitteena on tuoda esiin ympäristön ja kestävyyden merkitystä terveydenhuollon toiminnassa ja toisaalta korostaa terveyden ja hyvinvoinnin merkitystä ympäristökeskustelussa.

Paneeli toimii koko hankkeen ajan vuoden 2023 loppuun. Työskentely tapahtuu etäyhteyksillä, joten voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Tapaamiset videoidaan ja hyödynnetään tutkimuksen aineistona. Kaikki aineisto käsitellään luottamuksellisesti.

Humus-hankkeen asiantuntijapaneeli kokoontuu jälleen syyskuussa 2023. Käsittelemme KKH-mallin teemoja ja ideaa sekä sitä, miten ja missä sitä voidaan hyödyntää ilmoittautuneille ennakkoon jaetun materiaalin pohjalta. Voit osallistua syksyn paneelityöpajaan, vaikka et olisi päässyt osallistumaan aikaisemmin.

Asiantuntijapaneelin tapaamiset pidetään syyskuussa 2023 etäyhteyksillä (Zoom):

12.9.2023 klo 17:30-20
(kaikki ammattiryhmät)

TAI

13.9.2023 klo 13:30-16
(kaikki ammattiryhmät)

 

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä viimeistään 31.8.2023:

https://forms.office.com/r/8aDSa22FDD

 

Tietosuojaseloste

 

Lisätietoa hankkeesta ja asiantuntijapaneelista antaa hankkeen vastuullinen johtaja Jaana Laisi (jaana.laisi(a)helsinki.fi)