Tutkimustulokset esittelyssä lokakuun lopussa järjestettävässä HSS-seminaarissa

Journalismin notkuvat rajat -hankkeen työryhmä esittelee hankkeen alustavia tuloksia torstaina 28.10. Päivälehden museossa. Helsingin Sanomain Säätiön järjestämässä seminaarissa esitellään myös muiden Viestintä ja journalismi – samalla kentällä eri säännöillä -haussa rahoitusta saaneiden hankkeiden tutkimustuloksia.

Journalismin notkuvat rajat -hankkeen tutkimusryhmä esittelee tutkimuksen tuloksia lokakuun lopussa yleisölle avoimessa HSS-seminaarissa. Tutkimusryhmä esittelee myös ensimmäistä kertaa haastatteluista ja sisällönanalyysista saatuja alustavia tuloksia. Lisäksi esittelyssä ovat aiemmin saadut tulokset kyselytutkimuksesta.

Seminaarissa kuullaan myös neljän muun viestinnän ja journalismin rajoja tarkastelleen tutkimushankkeen tuloksia. Tutkimustulosten esittelemisen lisäksi seminaari koostuu paneelikeskustelusta, johon osallistuvat professori Anu Koivunen Tampereen yliopistosta, viestintätoimisto Milttonin varatoimitusjohtaja Katri Makkonen sekä Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson. Paneelikeskustelua moderoi Helsingin Sanomien politiikan ja talouden toimituksen esimies Jussi Pullinen.

HSS-seminaari järjestetään Päivälehden museossa 28.10. klo 14–17. Seminaaria voi seurata myös HSS:n Youtube-kanavalla youtube.com/user/hssaatio

Lisää tietoa seminaarista löydät HSS:n sivuilta.