Konstruktion 6. vuosijuhlien sponsorit 2023!

VUOSIJUHLIEN SPONSORIT

VINDIREKT

Ensimmäisenä esittelyssä vuosijuhlillemme Think-kuohuviinit tarjoava Vindirekt! @vindirektfinland @think.wine

Vuonna 1998 perustettu Vindirekt on kotimainen, edelleen yksityisomisteinen laatuviinien maahantuoja. Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin ja persoonallisiin pienten sekä keskisuurien tuottajien artesaaniviineihin, joilla on kiehtova tarina kerrottavanaan. Laatua ja alueensa perinteitä kunnioittavat tuottajamme ovat tunnettuja myös siitä, että he ovat sitoutuneet kestävään liiketoimintaan. Haluamme taata näille tinkimättömille viinintekijöille reilun korvauksen työstään ja seistä ylpeänä jokaisen viinin takana. Tältä pohjalta olemme rakentaneet viinivalikoiman, joka hakee vertaistaan – ihan jo maailmanlaajuisestikin.

Think on uraauurtava, ensimmäinen hiilineutraali kuohuviini Suomessa. Sen hiilijalanjälki on laskettu koko tuotantoketjun kattavuudelta, pellolta pöytään ja kaikki tämä (1,1 kg CO2 eq) on täysin kompensoitu. Nimensä mukaisesti viini syntyi tarpeesta ajatella, miten Vindirekt maahantuojana voi osallistua ilmastotalkoisiin. Pilotti-projektissa on paljon suomalaista osaamista ja viinin tekijänä on Corvezzon perhetila Pohjois-Italiasta, joka on sitoutunut vankkumattomaan ilmastotyöhön. Lue lisää: vindirekt.fi/think.

JÄGERMEISTER & BEVERAGE PARTNERS FINLAND

Vuosijuhliemme toinen juomamenun mahdollistaja: Beverage Partners Finland ja @jagermeister.

Jägermeister on saksalainen vegaaninen yrttilikööri, jonka täydellisen reseptin tietää ainoastaan 5 ihmistä koko maailmassa. Nämä 5 henkilöä eivät saakaan tarinoiden mukaan matkustaa samassa lentokoneessa, sillä jos onnettomuus tapahtuisi, resepti katoaisi. Jägermeister valmistetaan ja pullotetaan Saksassa Wolfenbüttelin kaupungissa, ja se on Suomen suosituin väkevä tuontialkoholi.

Vuosijuhlia odotellessa, kiitos @jagermeister!

 

Yka

YKA on mukana Konstruktion vuosijuhlilla!

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on ammattijärjestö, joka pitää yhteiskuntaosaajien puolta opiskelu- ja työelämässä. YKA on olemassa, jotta jokainen yhteiskunta-alan osaaja voi opiskella rauhassa, tehdä merkityksellistä työtä sekä tasapainottaa työ- ja yksityiselämää.

YKAsta saat yhteisön, joka jeesaa sinua kaikissa työelämään liittyvissä kysymyksissä. Osaavat juristit tsekkaavat työsopimuksesi, asiantuntijamme auttavat palkkatoiveen laatimisessa ja uravalmentajat antavat vinkkejä CV:n pistämiseksi uuteen uskoon. Opiskelijan jäsenyys on vain 28 euroa vuodessa! Tule mukaan yhteiskuntaosaajien yhteisöön!

Kun liityt YKAn jäseneksi 1.-30.4.2023, osallistut kolmen 100 euron lahjakortin arvontaan. Lue lisää ja liity: yka.fi/liity. Tervetuloa yhteiskuntaosaajien kotiin!
(Jos olet jo ykalainen, suosittele jäsenyyttä kaverillesi, niin saat 50 euron Superlahjakortin! Lisätietoa löydät kampanjasivulta yka.fi/liity.)

 

 

SILLIKSEN SPONSORIT

 

JALOTOFU & NURMILEIPÄ

Silliksellemme perinteiseen tapaan herkkujaan sponsoroivat Nurmileipä Oy ja Jalotofu!

Jalotofun maukkaat tofut ovat olleet vakio raaka-aineemme tapahtumissa tarjoiltavissa ruuissa jo parin vuoden ajan. Moneen taipuvaa tofua on valmistettu Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Tämä luonnollisen kasviproteiinin pioneeri muuntuu tälläkin kertaa herkulliseksi sillisruuaksi, jota vieraamme voivat nauttia yhdessä Nurmileivän sponsoroiman leivän kanssa!

Myös Nurmileipä on sponsoroinut herkullisia leipiään ja leivonnaisiaan meille jo useampaan eri tapahtumaan – tämä tapahtuma ei siis ole poikkeus. Nurmileivän tuotteita olet voinut maistaa Konstruktion tapahtumien lisäksi esimerkiksi lounasravintoloissa ja hotellien aamupalapöydissä. Voit myös tilata herkullisia leivonnaisia ja leipiä kotiovellesi Nurmileivän verkkokaupasta!

 

HOTLIPS

Silliksemme dildobingon mahdollistaa Hot Lips!

Hot Lips Seksikauppa – Seksilelut kotimaisesta verkkokaupasta.
Mitä nopeammin tilaat, sitä nopeammin nautit!

Paras Suomalainen seksiliike?
Suurella todennäköisyydellä. Yli 30:n vuoden kokemuksemme ja sen tuoma rautainen ammattitaitomme ovat täysin sinun käytettävissäsi. Otamme valikoimiin vain parhaat ja suosituimmat seksilelut, seksiasut, liukuvoiteet ja Bondage & SM tarvikkeet.

HotLips on erotiikkaliike, jossa hinnat ovat varmasti kilpailukykyiset, sillä vertaamme hintojamme jatkuvasti ja näin voit olla varma, että hintamme ovat aina ajan tasalla ja takuulla edulliset.

Seksilelut netistä nopeasti ja helposti
Meillä voit tehdä ostoksesi, joko helppokäyttöisessä verkkokaupassamme, tai sitten tulla käymään reilun kokoisissa yli 400m2 seksiliikkeissämme Helsingin Itäkeskuksessa tai sitten Lahden keskustassa.

Laadukkaat seksilelut ovat nautintosi peruskivi ja siinä kohti sinun ei kannata laadusta tinkiä. Hinnat onkin jo valmiiksi sinulle tingitty!

Seksilelut ja tarvikkeet naisille, miehille ja pariskunnille

Suuresta valikoimistamme löydät juuri sinulle sopivan tuotteen riippumatta mitä sukupuolta edustat, tai mikä parisuhteesi status on. Hot Lips ei koskaan syrji, eikä sorra ketään eikä mitään.

Me olemme aina sinun puolellasi ja tasa-arvo on meille sydämen asia. Henkilökuntaamme kuuluu monenlaisia upeita tyyppejä ja jokainen heistä on meille äärimmäisen tärkeä. Laulun sanoja mukaillen: jokainen ihminen on nautinnon ja rakkauden arvoinen.

Hot Lips Seksikauppa on helposti lähestyttävä ja kaikkia palveleva aikuisten liike, jossa voit aina tuntea olosi kotoisaksi.

ENCANTO ART CAFE & KAHVILA MAROCCO

Vujusilliksellemme kahvilaherkkujaan sponsoroivat Encanto Art Cafe ja Kahvila Marocco!

Encanto Art Cafe on Kruununhaassa toimiva taidekahvila, jossa järjestetään mm. musiikki- iltoja ja taidenäyttelyitä. Koko päivän aamiainen, salaatit, smoothiet, toastit ja muut kahvilatuotteet ovat kaikki 100% kasviperäisiä. Opiskelijakortilla -10% alennus
koko valikoimasta (pois lukien alkoholijuomat).
www.encantoartcafe.fi
IG @encantoartcafe FB Encanto – Art Cafe

Kahvila Marocco on tunnelmallinen ja viihtyisä kahvila Helsingin Etu-Töölössä. Kahvilalla on pitkä historia – se on toiminut Museokadulla jo yli puolen vuosisadan ajan.

Valmistamme lähes kaikki tuotteistamme itse paikan päällä. Näin voimme taata tuoreuden joka päivä.

Palvelemme arkisin 6.30-18 (kesällä 20 saakka) sekä lauantaisin 9-15

OLVI

Iisalmelaisen Olvin KevytOlo -kivennäisvedet valmistetaan kevyesti hiilihapotettuun puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä. Tuoteperheestä löydät raikkaan janonsammuttajan moneen makuun. KevytOlon valikoima sisältää monipuolisesti kaikki vesikategorian tuotteet aina lähdevedestä mehukivennäisvesiin sekä aidolla käymisprosessilla valmistetut kombuchat ja luonnollisella kofeiinilla täydennetyt sokerittomat energiajuomat. KevytOlon 0,5 L kivennäisvedet pakataan 100 % kierrätysmuovista valmistettuun pulloon.

FORSMAN TEA & TOY ROCK

Vujusillistämme mahdollistamassa ovat Forsman tee ja Toyrock!

Forsman tee – ainutlaatuista teen valmistustaitoa jo kolmannessa sukupolvessa.
Vantaalla valmistetusta Forsman teestä löydät sopivan maun jokaiseen hetkeen nautittavaksi kuumana tai jääteenä.

Tule myös käymään teenjuojan paratiisina tunnetussa Teemyymälässämme, jossa 500 laadun valikoimamme ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa teeintosi lähtemään lapasista.

Alekoodilla KONSTRUKTIO15 saa alennusta Forsman teen nettisivuilta: https://forsmantee.fi/discount/

Forsman tee, Suokalliontie 7, Vantaa. #forsmantea #haveacupoffinnishhappiness

Toyrock – Älä kasva aikuiseksi, se on ansa!
Vujusillikselle olemme saaneet Toyrockilta vieraitamme hauskuuttavia lauta- ja korttipelejä 🎲🃏

Toyrock Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, joka keskittyy toiminnassaan lasten leluihin ja lapsiperheen vapaa-ajanviettoon liittyvien tuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin. Yrityksen nimi Toyrock kuvastaa luotettavuutta – ”peruskalliota”. Haluamme sen kuvastavan myös vakaata ja luotettavaa toimintatapaa, jonka pohjalta asiakkaat voivat rakentaa hyvän yhteistyön kanssamme.

 

KIITOS KAIKILLE SPONSOREILLE!

Konstruktion fuksisitsien 2022 upeat sponsorit!

Fuksisitsien luottosponsorina toimii myös tänä vuonna Jalotofu, luonnollisen kasviproteiinin pioneeri. Heidän herkullista tofua on valmistettu vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Ne valmistuvat perinteisten reseptien mukaan, mahdollisimman vähällä käsittelyllä. Jalofoods on kotimaisena edelläkävijänä kehittänyt tuotteistaan aivan uudenlaisia, herkullisia vaihtoehtoja raaka-aineiksi proteiinipitoiseen kasvisruokaan. Toivottavasti fuksit olette yhtä innoissanne siitä, millaisia herkkuruokia pääsemme näistä laatutuotteista taikomaan teille tiistaina! #jalotofu

Toisena fuksisitsien sponsorina toimii Nurmileipä Oy. Oletkin saattanut päästä tutustumaan Nurmileivän herkkuihin pääkaupunkiseudulla lounasravintoloissa, teattereissa taikka ravintoloiden illallispöydissä. Nurmileivän korkealaatuisilla tuotteilla on katettu myös hotellien aamupalapöytiä, kakuilla kruunattu juhlapöytiä ja ranskanleivällä entisöity arvokiinteistöjä. Tiistaina listaan voidaan lisätä myös vuoden 2022 Konstruktion fuksisitsit! Herkkuja tulee löytymään sekä alku- että jälkiruokapöydästä, joten monipuolinen makuelämys illalle on taattu! #nurmileipäoy

Tunnelmia Konstruktion 5.vuotisvuosijuhlilta

Huhtikuussa juhlittiin 5-vuotiasta Konstruktiota! Suurimmat kiitokset vuosijuhlat mahdollistaneille sponsoreillemme, upeille juhlapuhujille sekä jokaiselle osallistujalle.


@Konsta Partanen


@Konsta Partanen


@Konsta Partanen


@Konsta Partanen

Konstruktion Tsemppi-ilta hakijoille 2022!

Konstruktion Tsemppi-ilta hakijoille 2022!

Kevään yhteishaku 2022 starttaa pian! Kiinnostaisiko opinnot sosiaalitieteiden tai sosiaalityön koulutusohjelmissa, mutta kaipaisit vielä lisää tietoa ja tsemppiä hakemisprosessia varten? Helsingin sosiaalitieteiden opiskelijajärjestö Konstruktio ry järjestää tsemppi-illan sosiaalitieteiden ja sosiaalityön koulutusohjelmiin hakeville ja niistä kiinnostuneille!
Tapahtumassa nykyiset sosiaalitieteiden opiskelijat kertovat omista hakupoluistaan kuten pääsykoekurssista, pääsykokeesta, todistusvalinnasta, siirtohausta ja avoimesta väylästä. Vastaamme myös mieltä askarruttaviin kysymyksiin koskien sosiaalitieteiden ja sosiaalityön koulutusohjelmia ja itse hakuprosessia. Kurkkaa tapahtuman Facebook-sivu!
Tapahtuma järjestetään etänä Zoomissa keskiviikkona 16.3. kello 18:00-20:00. Olemme paikalla jo kello 17:45, eli jos haluat, voit liittyä mukaan jo silloin.
Ennakko-ilmoittautuminen tapahtuu alle linkatun lomakkeen avulla, mutta voit saapua tapahtumaan myös spontaanisti ilman ilmoittautumista. Jos haluat jättää ennakkoon kysymyksiä opiskelijoillemme, voit tehdä sen myös lomakkeen kautta.
Noudatamme tapahtumassa Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita:
https://docs.google.com/…/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSU…/edit
Tapahtumaturvallisuushenkilö: Eveliina Jussila, eveliina.z.jussila@helsinki.fi
Lisätietoja tapahtumasta: Eveliina Jussila, eveliina.z.jussila@helsinki.fi
Tapahtuman tekninen tuki: Päivitetään myöhemmin.
MITÄ? Tsemppi-ilta Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden ja sosiaalityön koulutusohjelmista kiinnostuneille
MISSÄ? Zoom: Päivitetään myöhemmin
Meeting ID: Päivitetään myöhemmin
MILLOIN? Ke 16.3.2022 18:00-20:00
MIKSI? Jotta jokainen hakija saisi lisätietoa ja vinkkejä sekä ennen kaikkea tsemppiä ja kannustusta hakuprosessiin!

 

 

Konstruktion hallitus vuodelle 2022

Konstruktiolle on valittu upeaakin upeampi hallitus vuodelle 2022! // Congratulations to Konstruktio’s new board of 2022! 🤩🤩

Puheenjohtaja / Chair: Joonas Juvani
Varapuheenjohtaja / Vice chair: Julia Aro
Taloudenhoitaja / Treasurer: Emilia Welsh
Sihteeri / Secretary: Henna Vättö

Hallituksen jäsenet / Board members:
Eveliina Jussila
Venla Jusslin
Topi Riihimäki
Noora Tirkkonen
Otto Karpoff
Pilvi Blom
Inka Sarikka
Katja Vironen

Varajäsenet / Vice members:
Stella Sjögren
Jolana Kapp
Eevi Tiihonen

Konstruktio järjestää tsemppi-illan Helsingin sosiaalitieteisiin hakeville

Mietityttääkö hakukevät? Tuntuuko siltä, että lisätsemppi olisi paikallaan? Olit sitten hakemassa ensi kertaa korkeakouluun tai jo kokeneempi konkari, Helsingin sosiaalitieteiden opiskelijajärjestö Konstruktio ry järjestää tsemppi-illan kaikille sosiaalitieteisiin ja suoraan sosiaalityöhön hakeville! ❤️

Tapahtumassa nykyiset sosiaalitieteiden opiskelijat kertovat omista hakupoluistaan kuten pääsykoekurssista, todistusvalinnasta, siirtohausta ja avoimesta väylästä. Esittelemme yleisesti sosiaalitieteissä opiskelua, eli vaikka haku ei olisi vielä ajankohtainen, voit tulla silti kuuntelemaan! Vastaamme myös mieltä askarruttaviin kysymyksiin liittyen sosiaalitieteiden koulutusohjelmaan ja hakuprosessiin.

Tapahtuma järjestetään etänä Zoomissa keskiviikkona 7.4. kello 18:00-20:00. Olemme paikalla jo kello 17:45, eli jos haluat, voit liittyä mukaan jo silloin.

Ennakko-ilmoittautuminen tapahtuu alle linkatun lomakkeen avulla, mutta voit saapua tapahtumaan myös spontaanisti ilman ilmoittautumista. Jos haluat jättää ennakkoon kysymyksiä opiskelijoillemme, voit tehdä sen myös lomakkeen kautta.

Noudatamme tapahtumassa Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita.

Lisätietoja tapahtumasta: Inka Sarikka – inka.sarikka@helsinki.fi
Tapahtuman tekninen tuki: Semra Shakir – semra.shakir@helsinki.fi

Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä!

****

MITÄ? Tsemppi-ilta Helsingin yliopisto sosiaalitieteiden koulutusohjelmaan hakeville
MISSÄ? Zoom: https://helsinki.zoom.us/j/67605196765
Meeting ID: 676 0519 6765
MILLOIN? Keskiviikkona 7.4. 18:00-20:00
MIKSI? Jotta jokainen hakija saisi lisätietoa ja vinkkejä sekä ennen kaikkea tsemppiä ja kannustusta hakuprosessiin!

Vuosijuhlat peruuntuvat!

Suomen hallituksen ja HYY:n antaman ohjeistuksen takia joudumme haikein mielin ilmoittamaan että vuosijuhlat, jatkot ja sillis on valitettavasti peruutettu.
Selvitämme mahdollisuutta järjestää vuosijuhlat myöhempänä ajankohtana. Lippunsa jo maksaneisiin tullaan olemaan viikonlopun aikana yhteydessä sähköpostitse.

Pahoittelemme odottamatonta ja ikävää tilannetta Konstruktion puolesta.

Pysykää terveinä!