Halko 12/12

Hallituksen kokous Ke 14.11.2012 klo 16

Kokoushuone Weber, Uusi ylioppilastalo

Avattiin kokous 16:10.

Puhuttiin paljon vuosijuhlien käytännön järjestelyistä. Henksu ei halua ajaa ruuhka-aikaan viemässä tarvikkeita, sillä haluaa nähdä Arsenalin pelin. Samuli saapui myöhässä, sillä ”Dimitri (Medvedev) oli sekoittanut liikenteen”. Lisää puhetta juhlapuhujan sopivasta ajoituksesta, lopulta päästiin kompromissiin. Myös muista asioista sovittiin (pitkällisen keskustelun jälkeen).

Mentiin muihin asioihin. Nasdaq-ekskursion ja vaalikokouksen ajallisesta yhteensovittamisesta keskusteltiin. Janne murjaisi vitsin. Lopulta vaalikokouksen ajaksi päätettiin kello 19. Minne syömään hallituksen ja tuutoreiden voimin? Samppa halusi Memphisiin, sillä sieltä saa kolmen burgerin jättiannoksen. Hallitusillallisen ajankohdaksi päätettiin 10.12. Seuraava kokous sovittiin pidettävän 26.11.

Kokous päätettiin 17:34.

Leave a Reply