KTTO:n ja Statuksen periodinavajaiset: Kupparock -94


No onkos tullut kesä, nyt talven keskelle? NO ON! Kun lomat on lusittu ja uusi vuosi ammottaa synkkänä edessä, on ryhdyttävä äärimmäisiin tekoihin. Näinpä sivistynyt, mutta eläimellinen Status ja jumalainen, kaunis KTTO harvinaislaatuiseen, epäpyhään liittoon langenneina …tarjoavat teille jotain, mitä ilman ette kolmosperiodista selviä.

Käykäämme yhdessä yhdeksänkymmentäluvulle, keskelle kesää, kera mielettömien bändien ja laaduttoman viinan: tervetuloa Kupparockiin vuonna ysineljä! Eka keikka seiskalta! Tiukkaa toimintaa helteisellä lerintäalueella! Dyykkaa vanhemman sisaruksen vaatekaapista ysärivermeet niskaan, mitä teinimmät, sitä toimivammat. Mieltseimmät vetimet huomioidaan asiaankuuluvalla palkinnolla!

Tule siis katsomaan mitä tapahtuu, kun Status ja KTTO päätyvät samaan nailontelttaan. Ota kaveri messiin ja pidä siitä huolta, syleile teini-ikäisyyttäsi äläkä peittele fritsujasi. Hodareissa löytyy! Sukupuolitauti kaupan päälle!

Klikkaa itsesi paikalle myös naamakirjassa.

Leave a Reply