Kieliklubeissa tavataan joulukuun alkuun asti

Kieliklubit pyörivät perjantai-iltapäivisin Kielikeskuksella. Syyskaudella 2014 klubitapaamisissa on ollut osallistujia vaihdellen 30-56 henkilöä joka viikko.

Suosituimmiksi kieliryhmiksi ovat tällä kaudella nousseet englanti, saksa ja japani, joissa osallistujia on saattanut olla toistakymmentä kussakin. Myös italian ja suomen kielen klubit ovat toimineet aktiivisesti läpi syksyn. Kaikissa näissä klubeissa tapaamisia luotsaavat kurssiassistentit, jotka ovat suunnitelleet ryhmän toiminnan yhdessä osallistujien kanssa. Klubit ovat muun muassa kokoontuneet elokuvan äärelle, pelailleet lautapelejä ja kaivertaneet halloween-kurpitsaa espresson äärellä jutustellen. Englannin klubilaisilla on vielä suunnitteilla ainakin retki Fazerin tehtaille tutustumaan.

Italian klubilaiset Myriam, Talia, Cris ja Anna vaihtavat kokemuksia eri maiden kahvikulttuureista 7.11.2014

Italian klubilaiset Myriam, Talia, Cris ja Anna vaihtavat kokemuksia eri maiden kahvikulttuureista 7.11.2014

Ranskassa, portugalissa ja venäjän kielessä klubitapaamisia on ollut vaihtelevasti. Toivon mukaan kevätkaudelle löytyy myös näihin klubeihin aktiiviset assistentit, jotka vetävät ryhmiä ja toimivat niissä klubikielen natiivipuhujina.

Ennen joulua on tiedossa vielä neljä kieliklubia – kokoontumiset aina perjantaisin klo 14.15 kielikeskuksen toisessa kerroksessa, huoneessa 203. Mukaan voi tulla milloin vaan eli tervetuloa piipahtamaan vaikka yhdessä tapaamisessa!

P.S. Kieliklubeissa vietetään pikkujouluja syyskauden viimeisellä kerralla 5.12.

Leave a Reply